• Головна
  • Україна об’єднала Європу й показала справжній зміст НАТО, - Зеленський
14:21, 24 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Україна об’єднала Європу й показала справжній зміст НАТО, - Зеленський

Зеленський зазначив, що Україна багато зробила для того, щоб об'єднати світ. І тепер, коли є це об'єднання, залишається зброя.

23 квітня президент України Володимир Зеленський під час пресконференції зазначив, що Україна та українські громадяни не лише продемонстрували велике внутрішнє єднання, а й зуміли згуртувати навколо себе країни Європи та весь світ. Про це повідомили на офіційній сторінці президента

Зеленський відзначив неймовірне єднання всередині країни після початку війни. "І головне, щоб це залишилося в нас до кінця війни, залишилося після війни… Я вважаю, що це велика перемога й велика наша зброя", - сказав він.

Президент переконаний, що Україна зробила все, щоб політично об'єднати країни Європейського Союзу так, як ніколи раніше.

"Ми зверталися і в парламентах. І іноді, хай мені вибачить хтось із європейських країн, поводилися нахабно. Але зрозумійте: через те, що ми воюємо й наші люди гинуть, інакше не можемо - часу мало", - зазначив Володимир Зеленський.

На думку президента, завдяки Україні у європейських країнах почали розуміти справжній сенс існування НАТО, про що говорять деякі європейські високопосадовці у приватних розмовах.

Він наголосив, що Україна бореться за своє існування й за мир, але для цього їй потрібна потужна зброя.

"Україна багато зробила для того, щоб об'єднати світ. І тепер, коли є це об'єднання, залишається зброя. І це останнє об’єднання, яке нам потрібне. Тут усім країнам треба, вже об'єднавшись, стати сміливими людьми та сміливими лідерами. І не лише заради нас, не лише заради нашої перемоги, а заради себе", - додав Зеленський. 

Читайте також: "Ніщо не зможе подолати Україну": Зеленський привітав українців з Великоднем, - ВІДЕО

Фото на головній: president.gov.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...