• Головна
  • Через забіг у Львові завтра зранку буде змінено рух транспорту
15:50, 14 вересня
Надійне джерело

Через забіг у Львові завтра зранку буде змінено рух транспорту

Через забіг у Львові завтра зранку буде змінено рух транспорту

Учасники забіга «Meest Run the World. Львівська десятка» долатимуть дистанції 10 та 5 км. Також буде благодійна дистанція на 1 км, мета якої зібрати кошти на засоби РЕБ для 125 та 103 окремих бригад територіальної оборони.

За інформацію Львівської міської ради, завтра з 8:40 до 11:00, на час забігів, деякі вулиці Львова будуть закриті для руху транспорту: просп. Свободи - одна смуга просп. В. Чорновола у напрямі від центру міста - вул. В. Липинського до вул. Б.Хмельницького в обох напрямах. Кільця на просп. Чорновола та на вул.Б.Хмельницького будуть відкриті для руху транспорту.

Автобусні маршрути, які їдуть по цих вулицях, чи перетинають їх, будуть тимчасово змінені. Також за зміненими маршрутами курсуватимуть трамваї № 1, № 2, № 6 та № 9. Рух тролейбусів № 33 та трамваїв № 7 буде призупинений до 11:00.

Перелік маршрутів, які курсуватимуть зі змінами, дивіться на сайті Львівської міської ради: https://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/303363-u-zviazku-z-provedenniam-masovoho-zabihu-meestrun-the-world-lvivska-desiatka-u-nediliu-chastyna-miskykh-marshrutiv-kursuvatyme-zi-zminamy.

Читайте також: В неділю у Львові відбудеться масовий забіг

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #забіг #зміни #рух #транспорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...