• Головна
  • 46 подій за тиждень відвідав переможець квесту від Майстерні міста 2024 у Львові
16:52, 14 вересня
Надійне джерело

46 подій за тиждень відвідав переможець квесту від Майстерні міста 2024 у Львові

46 подій за тиждень відвідав переможець квесту від Майстерні міста 2024 у Львові

Андрій Адамовський за тиждень відвідав більше половини подій від Майстерні міста 2024. Він долучився до творення нових громадських просторів Львова, долучився до незвичних екскурсій та відвідав усі парки міста. За найактивнішу участь в Майстерні Андрій отримав спеціальні призи від партнерів урбаністичного фестивалю.

За даними Львівської мерії, цьогоріч на квест в рамках Майстерні міста 2024 зареєструвалось 90 людей. До кінця квесту дійшли близько 30 учасників, а призи отримали 10 людей, які відвідали найбільше подій.

Абсолютний переможець цьогорічної Майстерні міста – Андрій Адамовський, який відвідав 46 подій за тиждень. Він виграв набір туристичного спорядження від Gorgany: рюкзак Osprey, намет, рушник та спальник Turbat, каремат Exped Flexmat, ліхтарик, інтегровану систему та набір посуду, гермомішок та сублімати. А ще сертифікат Dodo Socks на 1200 грн та каву від «Альтернативна Кава».

«Неймовірними зусиллями я пройшов квест. Запам’ятаю його на все своє життя. Загалом хочу подякувати Майстерні міста за те, що я закрив гештальт і побував у всіх парках міста. Бо отак живеш все життя і чомусь в багатьох локаціях свого коханого Львова так і не був. Тому, в першу чергу, хочу подякувати Майстерні міста за це, за прекрасних людей, за нові знайомства і досвіди. Я хотів одночасно і виграти квест – всюди побувати, і докластися всюди своїми руками, дійсно щось зробити. Це вартувало мені дуже багатьох зусиль, але я дожив до кінця тижня, тому вже буду тішитись, лежачи на дивані з отриманим рюкзаком. Також вже хочу дізнатися про нові події десь на природі, щоб я почав використовувати це обладнання», – каже Андрій.

Минулорічні переможці – сім’я Вежанських цьогоріч відвідали 44 події і посіли друге місце. Вони виграли подарунки від компанії Terra incognita: складаний килимок, термос (1л), плитку для приготування їжі та сертифікат на 1 000 грн. А ще отримали сертифікат від E-wings на 1500 грн та каву від Альтернативної кави.

Останній з десятки учасник відвідав 21 подію в рамках Майстерні міста 2024.

Нагадаємо, цьогоріч завдяки Майстерні міста у Львівській громаді вдалося створити 8 нових громадських просторів. На тиждень, з 26 серпня до 1 вересня, урбаністичний фестиваль об’єднав мешканців, владу та бізнес для створення справжніх змін у Львові. В рамках фестивалю відбулось понад 80 подій, які відвідали більше 1600 мешканців. Майстерня міста 2024 – це екскурсії, лекції, висадки рослин та творення громадських просторів.

Читайте також: У Львові стартували Дні європейської спадщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #фестиваль #майстерня #міста #переможець #квест
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...