• Головна
  • На Донбасі бойовик добровільно здався 24-ій бригаді зі Львівщини, - ФОТО
17:09, 30 вересня 2021 р.
Надійне джерело

На Донбасі бойовик добровільно здався 24-ій бригаді зі Львівщини, - ФОТО

23-річний бойовик "ЛНР" добровільно прийшов і здався українським військовим.

На позиції 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Збройних сил України прийшов і добровільно здався в полон озброєний автоматом бойовик так званої "ЛНР". Про це повідомили на Facebook-сторінці бригади.

Подія трапилася 28 вересня близько 17:30. Українські воїни в цей час перебували на бойовому чергуванні і стежили за допомогою засобів спостереження, щоб унеможливити прохід ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

"Побачили, що у напрямку наших позицій рухається якась невідома особа. Уважно слідкуючи, ми максимально близько підпустили того хто йшов. За декілька хвилин зрозуміли, що це військовий зі зброєю. Коли він підійшов впритул до нашого спостережника - ми швидко обеззброїли його і одразу ж доповіли своєму командиру", - зазначили у "Королівській" бригаді.

23-річний молодший сержант проходив службу у 6 окремому мотострілецькому полку, що базується у тимчасово окупованій Кадіївці, на посаді механіка-водія. Бойовик офіційно приєднався до російсько-окупаційних найманців ще у 2016 році, як тільки досягнув повноліття. До бойовиків його привів рідний батько, який служив у сусідньому підрозділі.

"Не витримавши знущань та постійного приниження як від російських кураторів, так і від своїх співслужбовців, хлопець вирішив добровільно перейти на підконтрольну Україні територію. При цьому, навіть мінні поля, які понаставляли російсько-окупаційні війська перед своїми позиціями та банальна можливість просто бути розстріляним своїми ж бойовиками у спину - не зупинили перебіжчика", - зазначають військові.

Читайте також: ДТП із туристами у горах Львівщини: водій УАЗу був п’яним

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донбас #українськівійськові #24бригада #бойовик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,42
41,46
EUR
46,28
46,33
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...