• Головна
  • Львівська співачка Ірина Федишин купила ще 20 авто для ЗСУ
16:10, Сьогодні
Надійне джерело

Львівська співачка Ірина Федишин купила ще 20 авто для ЗСУ

Львівська співачка Ірина Федишин купила ще 20 авто для ЗСУ

Сьогодні на площі Ринок отці освятили ще 20 автомобілів для військових, які боронять нашу країну від російського агресора. Ці авто Ірина Федишин придбала завдяки зібраним коштам на концертах містами Європи влітку.

Про це повідомила Львівська мерія.

«Цього разу ми придбали 20 автомобілів. В мене був літній тур – декілька міст у Португалії, Прага, Брно, також три міста в США – Колорадо, Річмонд і Бостон. І завдяки зібраним коштам на концертах змогли придбати ці 20 автівок. Перед тим було 60, зараз 20 за літній тур, але й вони, на жаль, не закривають всіх запитів і прохань, яких в рази більше. Але ми продовжуємо працювати і допомагати хлопцям, зараз маємо вже знов заплановані декілька концертів і у Львові, і Україною. Загалом це вже 262 авто, яке вдалося відправити на фронт, і продовжуємо допомагати, бо хлопці телефонують постійно. Саме зараз важливо не зупинятися і продовжувати помагати, боротися, тому що боротьба – це не тільки зброя, а й сила духу, любов, відданість до рідної землі. І ми можемо через донати, підтримку, добре слово, через поширення інформації – хто як може, допомагати своїй країні і боротися за неї», - зазначила у коментарі Ірина Федишин.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення співачка придбала 262 автомобілі для ЗСУ, сотні дронів та рацій, каски, бронежилети і форму.

Мер Львова Андрій Садовий зауважив, що на запити військових бригад і частин місто постійно купує те, що вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Закупівлі відбуваються у межах ініціативи «Помста Лева». Загалом за перші 8 місяців цього року на потреби ЗСУ з міського бюджету уже скерували близько 600 мільйонів гривень.

«600 мільйонів гривень ми вже скерували на купівлю озброєння і обладнання, і ще десь 500 мільйонів гривень скеруємо до кінця року. Бо сьогодні нема нічого важливішого за допомогу фронту», - сказав він.

Відтак, мер подякував Ірині Федишин та від громади міста вручив їй ювілейну монету імені Короля Данила Галицького. До слова, це почесна нагорода від мерії Львова за активну суспільну працю і заслуги перед громадою, а також допомогу нашим захисникам.

Автомобілі на площі Ринок освятили отці Орест Фредина і Тарас Карвацький, зазначивши, що авто посвячують для того, щоб люди, які посвятили своє життя для захисту Батьківщини, були під опікою Бога.

«Дякую усім, хто сьогодні старається допомогти. Кожне ваше серце, кожні ваші руки, кожна ваша копійка – зарахована у небесну скарбницю і сторицею буде вам віддана. Трудімось і помагаймо тим, які між нами найкращі і яким сьогодні найважче», - сказав отець Орест Фредина.

Читайте також: Ситуація на фронті: понад 140 бойових зіткнень за добу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #ірина #федишин #авто #зсу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,61
EUR
46,40
46,47
PLN
10,83
10,88
Оголошення
live comments feed...