• Головна
  • Любомира Мандзій повернулася на посаду заступниці міністра освіти і науки України
16:56, 25 червня 2020 р.
Надійне джерело

Любомира Мандзій повернулася на посаду заступниці міністра освіти і науки України

Фото: mon.gov.ua

Фото: mon.gov.ua

25 червня уряд призначив новим виконувачем обов’язків міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета. До сьогодні на цій посаді керувала львів'янка Любомира Мандзій впродовж трьох місяців. 

Як повідомляє кореспондентка 032.ua, про кадрові зміни стало відомо із засідання уряду. Новий міністр Сергій Шкарлет народився в Узбекистані. Він український економіст, професор, доктор економічних наук, ректор Чернігівського технологічного університету. У власності його сім'ї є квартира у Чернігові. Станом на 2020 рік готівкою мають 62 000 доларів і 85 000 грн. 

Любомира Мандзій на Facebook-сторінці повідомила, що вона повернулася на посаду заступниці міністра. За її словами, три місяці її керування видалися насиченими та інформаційно виснажливими. За цей час МОН спільно з Комітетом освіти, науки та інновацій Верховної Ради України, Офісом Президента та "Освіторією" запустили проєкт "Всеукраїнська школа онлайн", чого вимагали нові реалії.  

Знімок екрану / допис у фейбук Любомири Мандзій

Знімок екрану / допис у фейбук Любомири Мандзій

Довідково. Любомира Мандзій народилася 10 травня 1973 року у с. Опака Дрогобицького району Львівської області. 1995-го закінчила Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Географія». 11 вересня 2019 р. її призначили  на посаду заступника 11-го Міністра освіти і науки України Ганни Новосад. Вільно володіє польською мовою, а також має достатній рівень англійської.

Читайте також:  В Україні стартувало ЗНО 2020: який графік проведення

За даними засідання уряду на Youtube-каналі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #кадрові_зміни #міністр_освіти #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...