• Головна
  • ТОП баз відпочинку з басейнами на Львівщині: ціни у 2023 році
14:08, 25 червня 2023 р.
Надійне джерело

ТОП баз відпочинку з басейнами на Львівщині: ціни у 2023 році

Фото - Емілі Резорт

Фото - Емілі Резорт

Скільки коштуватиме поплавати у басейні біля Львова та у місті.

Хочеш трішки відпочити після тяжких робочих буднів у басейні? Не проблема, на Львівщині є чимало відпочинкових комплексів, де можна позасмагати та отримати хороші враження.

Спеціально для наших читачів журналістка 032.ua у рамках спецпроєкту “Відпочинок на Львівщині” розповіла про комплекси з басейном та актуальні ціни у 2023 році.

Emily Resort

Emily Resort біля Львова

Розташування: Винника, вулиця Богдана Хмельницького, 9Б.

Лище за 4 км від Львова відкрили новий відпочинковий комплекс Emily Resort. Окрім готелю та СПА-зони у комплексі декілька басейнів, де можна відпочити. На березі озера є власний пляж, зона для дітей, бар та ресторан, та два відкриті басейни. Також на території комплексу є тренажерний зал та спортивні зони.

На один з басейнів пускають лише з 18 років, а інша зона відпочинку розрахована для дітей також. Поблизу басейнів є бар, де можна замовити холодні напої у спекотну погоду.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

У відпочинковому комплексі Emily Resort ціни дещо вищі за інші комплекси на Львівщині. До прикладу, у басейні, де пускають лише з 18 років у будні дні доведеться заплатити 800 грн, на вихідних ціна зростає до 1000 грн. У вартість квитка входить лежак.

Є і інша зона басейнів, де можуть купатися діти. У будні дні вхід туди коштуватиме - 500 грн, а на вихідних - 700 грн.

Для дітей до 120 см - вхід безкоштовний. Для старших дітей знижок немає. Ціна квитка аналогічна ціні квитка за дорослого. У цю вартість також входить лежак.

Rafael Pool&Lounge

Rafael Pool&Lounge біля Львова

Розташування: Львівська область, село Зубра, вулиця Шевченка, 1а.

Неподалік від Львова розташований готельно-ресторанний комплекс "Рафаель". Там можна чудово відпочити на природі, скуштувати фірмові страви у ресторані, провести ніч у готелі та гарно позасмагати біля басейну. Територія відпочинкового комплексу велика та озеленена. Готельно-ресторанний комплекс та басейн розташовані поруч.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

Вхідний квиток у будні дні для дорослих коштуватиме - 550 грн, у вихідні за 1 людину доведеться заплатити - 650 грн. У цю вартість входять користування басейнами та джакузі, лежак, рушник.

Ціни для дітей значно дешевші. До прикладу, дітям до 115 см - вхід буде безкоштовний. Натомість у будні за дитину від 10 років доведеться заплатити 300 грн, у вихідні - квиток коштуватиме 350 грн. Якщо дитині потрібен окремий лежак, то платити доведеться повну вартість, як за дорослого.

Semilion Club

Semilion Club біля Львова

Розташування: село Веслобоки, Львівська область.

За 15 кілометрів від Львова розташований гостинний комплекс Semilion Club. На його території є готель, ресторан, басейн, фінська сауна та спа-чан. Біля басейну є стильні альтанки, де можна поїсти та сховатися від сонця. Поблизу басейну встановлені лежаки.

Ціни у 2023 році

На вихідних вхід на басейн для дорослих коштуватиме - 500 грн, у будні дні вартість квитка - 400 грн. У цю суму входить лежак та рушник. Також є можливість покупатися в басейні за 100 грн. Така сума діє у спеціальні години ранкового купання з 9:00 до 10:00.

Для дітей ціна за вхід коштуватиме 300 грн, однак лежак у цю вартість не входить. У відпочинковому комплексі розповіли, що за наявності вільних лежаків дітям можуть його надати.

Eney Boutique Hotel

Eney Boutique Hotel з басейном у Львові

Розташування: вулиця Пекарська, 89, Львів.

Невеликий готельний комплекс Eney Boutique Hotel розташований у Львові на вулиці Пекарській. На його території є басейн з лежаками. Після тривалого купання ви можете завітати у ресторан поруч.

На території готелю можна відпочити у сауні. Також є можливість забронювати номер у готелі та відпочити біля басейну безкоштовно.

Графік роботи - з 11:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

На відміну від інших відкритих басейнів, у Eney Boutique Hotel є можливість оплати за одну годину купання. Там вона коштуватиме - 150 грн.

За весь день біля басейну доведеться заплатити - 650 грн. Аналогічно з попередніми комплексам у цю вартість входить лежак та рушник.

Натоміст для дітей знижок ніяких немає. Квиток для малечі на басейні коштуватиме - 650 грн.

Rumbambar Swim&Dance Club

Rumbambar Swim&Dance Club біля Львова

Розташування: Траса Львів-Київ, Гамаліївка, Львівська область.

Влітку парк-готель “Древній Град” біля Львова перетворюється на справжній морський курорт. На території бази відпочинку функціонує пляжно-розважальний комплекс Rumbambar. Там є зона для відпочинку та засмаги з альтанками, шезлонгами і парасольками.

У Rumbambar є три басейни: дорослий (1,4 м), для підлітків (50 см) та дитячий (20 см). Також для малечі встановили ігрову зону та створили розважальну програму.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00

Ціни у 2023 році

У будні дні за вхідний квиток доведеться заплатити 500 грн, на вихідних - 600 грн. Оренда бунгала у будні коштуватиме - 1500 грн, на вихідних ціна за нього зростає до 1800 грн. Вечірній квиток на басейн коштуватиме 300 грн (з 17:00 до 20:00), а ранковий (з 7:00 до 9:00) - 100 грн.

У вартість повного квитка входить лежак та рушник. До слова, бунгало вміщає до 3 людей. За купання дітей в басейні доведеться заплатити 300 грн, а діткам до 115 см - вхід безкоштовний.

OTAMAN Resort & Spa

OTAMAN Resort & Spa біля Львова

Розташування: Кільцева дорога, Львів.

На околицях Львова розташована база відпочинку OTAMAN Resort & Spa. Та території комплексу функціонує аквазона OTAMAN BEACH, де є 200 шезлонгів, спеціальна VIP-зона, бунгало для відпочинку, фудкорт та 2 бари.

Для малечі у OTAMAN BEACH встановили спеціальний басейн, батут, гірку та сухий басейн з кульками.

Графік роботи: з 10:00 до 20:00.

Ціни у 2023 році

У будні дні вхід на пляжну зону коштуватиме - 400 грн, на вихідних - 500 грн. У цю вартість входить лежак та рушник. Зелена зона біля басейну дещо дешевша. Вхід туди у будні коштуватиме - 300 грн, на вихідних - 400 грн.

Для дітей до 3 років - вхід безкоштовний. За старших дітей доведеться заплатити 250 грн у будні та 350 грн на вихідних. Також є можливість зекономити на купанні. З 17:00 до 20:00 - ціна вхідного квитка у будь-яку зону коштуватиме 200 грн.

Читайте також: Як пригожин “Москву за три дні” брав: розповідь у мемах

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#басейни_на_львівщині #львівщина_басейни #новини_львівщини #басейни_біля_львова #ціни_на_басейни #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Ми розпочинаємо новий спецпроект на нашому сайті під назвою “Подорожуй із 032.ua”. Кілька разів на місяць ми писатимемо про те, де можна відпочити в Україні, які місця львів'янам обов'язково варто відвідати, як туди доїхати і де зупинитись.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...