• Головна
  • ТОП-10 андеграундних формацій Львова
13:08, 28 березня 2019 р.

ТОП-10 андеграундних формацій Львова

Всі ми любимо насолоджуватися життям на повну, і великою мірою це відбувається вночі. Увага до української рейв-культури зростає з кожним роком. Множаться учасники української електронної революції: не є винятком у цьому плані і Львів.

Журналіст сайту 032.ua зібрав для вас перелік львівських атмосферних, андеграундних вечірок, які є актуальними в місті станом на сьогодні.

Textura

Textura - промо-група, присвячена розвитку авангардної техно-сцени у Львові. Без зайвої розкоші і гламуру, організатори натхаються виключно простотою підвальних урбаністичних рельєфів, щирістю андеграундних ідейних тусовок, природою якісного техно-звучання з рефлексивними танцями. Даний техно-феномен славиться якістю звуку та гучними лайн-апами. У які окрім української сцени, входять гості з Франції, Німеччини, Португалії, Польщі, Латвії та інших країн.

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Коперника (клуб UNDERGROUND), вулиця Клепарівська, 18 (Хмільний дім Роберта Домса).

Скільки? Від 150 до 200 гривень.

Читайте також: ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові

Hypnohouse

Вечірки від Hypnohouse - це рух, що розвиває своє ком’юніті. Вони є якісно стабільними та одними з найпопулярніших серед львівської андеграундної публіки. Тут часто головними гостями стають найкращі діджеї Львова, України та артисти з-за кордону.

З 2016 року промо-група обирає фактурні локації Львова, та перетворює їх на свій смак - відкриваючи місцевій аудиторії нові звучання електронної музики та небанальні формати вечірок. На Hypnohouse можна почути музику, як виключно з вінілу, так і "цифри", а також поринути в звучання лайвів.

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Клепарівська, 18 (Хмільний дім Роберта Домса), вулиця Володимира Великого, 14А (Lviv Film Center), вулиця Городоцька, 118 (навпроти ТЦ "Скриня") і т.д.

Скільки? Від 150 до 250 гривень.

ZAVTRA

Львівської формація Zavtra на сьогодні налічує чималу кількість вечірок, та славиться привозами резидентів з найкращого техно-клубу України Closer. ZAVTRA вже не перший рік працює над тим, щоб львів'яни розширювали свої музичні горизонти. Не обов'язково бути рейвером, обов'язково любити якісну музику. Тут люблять подовжені сети, коли в діджея «є час розказати історію». 

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Володимира Великого, 14А (Lviv Film Center), вулиця Коперника (клуб UNDERGROUND).

Скільки? Від 100 до 250 гривень.

Night Ambassadors

Нічний Амбасадор є ковтком свіжого повітря для міста, який створює простір, де культура, креатив, та розваги процвітають після закінчення робочого дня. Не зовсім андерграунд в прямому значенні слова, але точно нове альтернативне звучання ваших вихідних. Вечірки від Night Ambassadors вдало поєднують в собі танцювальну енергію, жваву соціалізацію та інстаграмність атмосфери. 

Де? Локації постійно змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: площа Ринок, 30 (Світ кави), вулиця вулиця Сербська, 5 (Старі мури).

Скільки? Від 100 до 300 гривень.

PastkaLviv

15 грудня минулого року, PastkaLviv відсвяткувала рік свого існування, за час якого відбулось чимало електронних вечірок з особливим львівським вайбом. Pastka офіційно виписує гарантійний талон для настрою кожного зі своїх гостей для теплого і душевного відпочинку.

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Коперника (клуб UNDERGROUND), вулиця Володимира Великого, 14А (Lviv Film Center).

Скільки? Від 100 до 200 гривень.

Synthesis/СИНТЕЗ

Синтез музики, мистецтва і людей. Серія вечірок з артистами з різних куточків України. Варто відзначити і смачні вечіріки від успішної колаборації Synthesis/СИНТЕЗ і PastkaLviv. Основною локацією Синтезу є старий добрий кінотеатр Lviv Film Center, який приймає не тільки глядачів, але й любителів відбивати техно-ритми, як в основному залі, так і в більш андерграундному підвальному приміщенні. 

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Володимира Великого, 14А (Lviv Film Center).

Скільки? Від 80 до 200 гривень.

NEURO Surfers

NEURO Surfers - організація справжнього відриву від реальності, мета якої розвиток ультрасучасної електронної музики в Україні і за її межами. Тут можна почути: techno, zenonesque, progressive psy, idm. NEURO Surfers вносять нові погляди на івенти і задіюють найсучасніші засоби впливу на свідомість - projection mapping, led-show та декорації. Особливу увагу приділяють якості звуку і матеріалу з яким виступають артисти - only high quality lossless або live acts.
Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Коперника (клуб UNDERGROUND).
Скільки? Від 100 до 250 гривень.

GRЯZ

GRЯZ вдало показує, що в нас в місті є не тільки пряма бочка (техно). Тут можна почути найбільше різноманіття жанрів у Львові. Це і грайм, хіп-хоп, дріл, бейслайн і все це змішане із клабом, джуком, дабстепом. Така от грязь, по-іншому не скажеш. GRЯZ - івенти різного формату, з максимальним спектром різноманітних настроїв, граней та емоційних станів. 

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Коперника (клуб UNDERGROUND).

Скільки? Від 120 до 150 гривень.

TeperTut

TeperTut - спонтанні вечірки, що об'єднують цінителів та любителів музики. Тут можна почути резидентів з 20ft Radio, та потанцювати під дивні синтетичні ритми: техно, електоро, колд-вейву, пост-панку, мінімалу та EBM.

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Коперника (клуб UNDERGROUND).

Скільки? Від 90 до 150 гривень.

Львівська Майстерня Андерграунду

Нова формація у Львові, мета якої  - створювати простір і умови для ознайомлення львівської публіки з локальними діджеями, художниками та художницями, фотографами та фотогорафинями та іншими митцями. Минулого місяця відбулась перша вечірка від майстерні під назвою Вилазка 001, яка відзначилась андеграундною атмосферою та шаленою енергією. 

Де? Локації змінюються. Вечірка вже проводилась за такими адресами: вулиця Фурманська, 9.

Скільки? 150 гривень.

Читайте також: 8 крутих місць Львова, про які ви не знали

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється і вважається порушенням авторських прав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини #вечірки
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...