• Головна
  • Львів'ян закликають зареєструватись на акцію «Подаруй місту дерево»
18:02, 16 вересня
Надійне джерело

Львів'ян закликають зареєструватись на акцію «Подаруй місту дерево»

Львів'ян закликають зареєструватись на акцію «Подаруй місту дерево»

На осінню акцію «Подаруй місту дерево» вже зареєструвались близько сотні учасників. Охочі профінансувати та висадити дерево можуть заповнити анкету і вибрати лунку до 20 вересня включно.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

За даними управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради, цього разу для висадки дерев та кущів пропонують понад 656 лунок: 546 на вулицях та 108 у парках міста. Найбільше вільних лунок є у Сихівському районі. Наразі тут є потреба у 99 деревах та 71 кущі.

«Найбільше вільних лунок є на вулицях: Антоновича, Героїв УПА, Дж. Вашингтона, Личаківській, Виговського, Петлюри, Величковського, Стрийській та проспекті Червоної Калини», – зазначає Галина Микітчак очільниця управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради.  

Також можна висадити по декілька дерев у скверах та парках громади: Кривчицькому сквері, сквері на вул. Ряшівській, сквері, обмеженому вул. О. Лушпинського та вул. Калиновою, сквері Йосафата, Личаківському, Левандівському парку та парку 700-річчя Львова.

Загалом у межах акції охочі посадити саджанець можуть вибрати локацію та вид дерева зі сформованого переліку, заповнити заявку, і після оплати долучитися до висадки. Проспонсорувати дерево чи кущ можуть повнолітні українці, іноземці, юридичні особи чи підприємці.

Благодійник, який зголошується за спеціальною формою, оплачує вартість саджанця дерева чи куща, а місто допомагає його привезти, посадити, встановити опори та забезпечити належний догляд.

Долучитись до акції можна заповнивши електронну форму за посиланням. Після опрацювання заявки з вами сконтактують та повідомлять про наявність саджанців, їх вартість та нададуть рахунок на оплату в обраний Вами розсадник.

Читайте також: Куди піти у Львові молоді: добірка безкоштовних подій

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#подаруй_місту_дерево #акція #львів #дерева
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...