• Головна
  • У Львові просто неба триває виставка про жінок на війні. Фото
15:31, 19 листопада 2017 р.

У Львові просто неба триває виставка про жінок на війні. Фото

Із 17 листопада львів’яни та гості міста мають нагоду переглянути на площі Ринок виставку світлин під відкритим небом “Жінки на війні”. Ідея виставки — показати, як війна калічить тіла, але звеличує душі.

Фотопроект створювали волонтери упродовж року, - інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Вісім тематичних блоків світлин розповідають історії про те, як люди з отриманими важкими травмами не втратили здатності любити і мріяти, про жінок, які не побоялися взяти у руки зброю та захищати державу.

Зі слів волонтерки Ірини Яремко, виставку експонували на початку вересня у Палаці Сапєгів (Коперника, 40а), але багато охочих не встигли побачити світлини, тому їх вирішити показати на головній площі Львова, при вході в Ратушу.

Шість блоків експозиції складаються з 12 фотографій, а два — із 25; кожен блок буде представлений у Львові просто неба упродовж двох тижнів.

Охочі можуть також придбати книгу, в якій зібрані усі світлини «Якби не війна» у Ірини Яремко за телефоном: 067-67-08-996.

Нагадаємо, у Львові мешканців заохочують їсти на підтримку Армії.

Читайте також:

Не пропустіть: 7 головних львівських новин за цей тиждень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #виставка #фото #війна #жінки #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...