• Головна
  • Липень у Львові: куди піти і що подивитися
Диван почекає
14:31, 3 липня 2017 р.

Липень у Львові: куди піти і що подивитися

Диван почекає
Липень у Львові: куди піти і що подивитися

Липень — другий місяць літа і він повинен бути по-справжньому особливим, тому сьогодні 032.ua зібрав для вас найцікавіші події цього місяця в одній добірці.

Місяць авторських читань у Львові.

Липень у Львові: куди піти і що подивитися , фото-1, фото: Litcentr

фото: Litcentr

Місяць авторських читань вважається найбільшим транскордонним літературним фестивалем Центральної Європи. Усі авторські читання в рамках фестивалю відбуваються мовою оригіналу, а публіка тим часом слідкує за перекладами творів на субтитрах.

Від 5 липня до 4 серпня у Мистецькому Об’єднанні «Дзиґа» щодня о 19:00 Львів виступатимуть українські, чеські, польські та словацькі автори, а о 20:30 – почесні гості фестивалю — грузинські письменники та письменниці.

Де? Кав’ярня «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).

Коли? 5 липня–4 серпня.

Скільки? Вхід вільний.

Фестиваль музики Маттіаса Кендлінгера.

Липень у Львові: куди піти і що подивитися , фото-2

Впродовж трьох днів у Львові виступатимуть понад 120 артистів симфонічного оркестру K&K Philharmoniker, Українського національного хору Львів, запрошених українських та закордонних музикантів та диригентів у приміщеннях Львівської філармонії та Палацу Потоцьких, які виконуватимуть твори Маттіаса Кендлінгера.

Де? Львівська обласна філармонія.

Коли? 13-15 липня.

Скільки? Вартість квитків треба уточнювати у касах філармонії.

Концерт Катерини Бужинської "Україна - це ми!"

Липень у Львові: куди піти і що подивитися , фото-3

16 липня у Львові відбудеться великий сольний концерт народної артистки України, популярної співачки Катерини Бужинської "Україна - це ми!"

Де? Кінопалац ім. Довженка.

Коли? 16 липня. Початок о 19:00.

Скільки? 70 — 260 грн.

FESTrepublic Weekend.

Липень у Львові: куди піти і що подивитися , фото-4, фото: fest.lviv.ua

фото: fest.lviv.ua

Організатори кажуть, що !FEST Weekend - це не фестиваль, а простір, де кожен творить свою історію.

На відвідувачів чекає Ток-шо про креативний розвиток міста: Підзамче, FestRepublic, РЕМА, Фабрика повидла, LEM Station; Сцена актуальної музики в і на контейнері; ярмарок шоу-румів; Фестиваль графіті і нічна програма.

Де? FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24).

Коли? З 14 по 16 липня.

Скільки? 50 грн.

ІІ фестиваль літньої пори "Pizzicato a cantabile".

З 1 липня до 12 серпня у філармонії відбудеться I Фестиваль концертів літньої пори «Pizzicato e Cantabile». Провідні львівські музиканти виступатимуть для львів’ян і гостей нашого міста.

Вісім концертів фестивалю «Pizzicato e Cantabile» – це музика Франції та Скандинавії, Німеччини й Італії. Це вісім музичних подорожей Європою з поверненням у рідний дім – до Львова. Родзинкою кількох подорожей стануть живописні роботи, які в час концерту творитиме наживо художниця Ольга Куц.

Коли? З 1 липня по 12 серпня.

Де? Львівська обласна філармонія.

Скільки? Вартість квитків від 50 грн. При покупці квитка використайте флаєр, який дає змогу отримати другий квиток безкоштовно. та запросіть на концерт друга, дорогу людину чи будь-кого, з ким ви хочете поділитися красою класичної музики.

Додамо, що це не увесь перелік цікавих заходів, які можна відвідати впродовж цього місяця. У Львові відбудеться ще багато цікавих подій. Детальніше куди піти у Львові впродовж липня дивіться у розділі “Афіша" нашого сайту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #відпочинок #FESTrepublic
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...