• Головна
  • У Львові судитимуть подружжя наркоділків
17:02, Сьогодні
Надійне джерело

У Львові судитимуть подружжя наркоділків

У Львові судитимуть подружжя наркоділків

У Львові до суду передано справу подружжя, яке займалося наркозбутом. Поки чоловік перебував під вартою за збут наркотиків, його 42-річна дружина надіслала йому посилку з психотропними речовинами.

За скоєне їм загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Під час досудового розслідування слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції встановили, що 40-річний львів’янин, раніше судимий, збував наркотичний засіб «метадон» наркозалежним особам методом «з рук в руки». Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили нарковмісні таблетки білого кольору, банківські картки, електронні ваги та інші докази його протиправної діяльності.

Поки чоловік знаходився в ізоляторі тимчасового тримання, його дружина надіслала йому посилку, в якій, окрім продуктів харчування, був захований поліетиленовий згорток з особливо небезпечною психотропною речовиною «PVP». Цей згорток також був виявлений і вилучений поліцейськими.

Слідчі, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, завершили досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.1 та ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Обвинувальні акти вже направлені на розгляд суду.

Читайте також: На Львівщині спіймали наркодилера із запасом канабісу на мільйон гривень, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#наркозбувачі_на_львівщині #затримання_наркозбувачів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,43
41,48
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...