• Головна
  • Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО
12:01, Вчора

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО

Третій рік повномасштабної війни не міг не вплинути на ціни на нерухомість в Україні. Навіть Львів, який знаходиться за тисячу кілометрів від лінії фронту, іноді попадає під жорстокі російські обстріли.

Але з другого боку у покупців зʼявився шанс купить собі оселю у самому великому місті західної України, за відносно невеликі гроші.

032 підібрав для вас топ найдешевших будинків міста Лева виставлені на продаж у жовтні, які ми знайшли на популярному порталі оголошень.

Топ-1

У Залізничному районі Львова всього за один мільйон 306 тисяч гривень або 31 500 доларів продається трьохкімнатний будинок загальною площею 72,6 м2.

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО, фото-1

«Продається дачна ділянка з будинком у садівничому товаристві «Гудок». (м. Львів, Залізничний р-н, вул. Авіаційна).  Призначення: 01.06 Для колективного садівництва. Площа землі: 0,046 га (приватна власність).

Загальна площа будинку з мансардою та підвалом – 72,6 м². Комунікації: електрика», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 068-848-48-98.

Топ-2

У Личаківському районі Львова за два мільйони гривень продається частина будинку з окремим ходом, в якому дві кімнати загальною площею 57 м2.

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО, фото-21

«Продаж частини будинку з окремим входом, літньою кухнею та гаражем, у м. Львові, вул. Крайня.

Площа будинку 57 кв. м (є можливість надбудови другого поверху), гараж - 40 кв. м. Продаж від власника (без комісії та відсотків)», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 097-986-04-94.

Топ-3

У Галицькому районі Львова за два мільйони гривень 74 тисячі або 50 тисяч доларів продається однокімнатний будинок загальною площею 21,4 м2.

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО, фото-34

«Продам будинок в затишному дворику на вулиці Підрічній 7, з закритою територією, брама на пульт. Локація ближній центр біля МакДональдсу на 700-річчя, ближче до Парусу на Замарстинівській.

Загальна площа 21.4 м2 + гараж 20м2 і 1/12 дворика. Будинок із хорошим ремонтом. Індивідуальне опалення, новий і економний котел. Власна чугунна пічка із скляними дверками (зимою можна палити для обігріву і для затишку).

Є власний погріб, вхід із великої кімнати із зручним люком. Гарний і просторий двір, приємні сусіди», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 068-427-96-94.

Топ-4

У Личаківському районі Львова за два мільйони 281 тисячу гривень продається трьохкімнатний будинок загальною площею 71 м2.

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО, фото-41

«Продаж будинку та земельної ділянки по вул Тарасівська. Будинок потребує ремонту, є літня кухня, сарай, та гараж, земельна ділянка 10 сотих по документах обслуговування житлового будинку», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 097-312-72-78.

Топ-5

У Личаківському районі Львова за два мільйони 323 тисячі гривень продається половина будинку, у якому дві кімнати, загальною площею 65 м2.

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО, фото-55

«Продаж половини будинку особнячого типу по вул.Симиренків, бічна Пасічної. Квартира 2 кімнатна, площею 65 кв. Велике подвір'я та горище. Утеплений фасад будинку. Зроблений дах. Встановлені МТП вікна та броньовані двері. Облаштування квартири за вами. Можливе перепланування і підключення індивідуального опалення.

Зручне розташування будинку. Тихий район з розвиненою інфраструктурою. В пішій доступності є дитячий садок, школи, магазини, супермаркети, сквер Погулянка, поліклініка, ТЦ Метро. Ідеальне транспортне сполучення з будь-якими куточки міста», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 097 -281- 22- 22.

Топ-6

У Личаківському районі Львова за два мільйони 360 тисяч гривень продається половина будинку, у якому три кімнати загальною площею 48 м2.

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО, фото-63

«Пропонуємо до продажу половину будинку на вулиці Березова, 17 у Львові, район Кривчиці, що входить до Личаківського району. Ця нерухомість ідеально підходить для тих, хто шукає готове до проживання житло в затишному районі поблизу культурних і освітніх об’єктів.

Земельна Ділянка: Не приватизована, але з можливістю подальшого оформлення. Стан: Ремонтований, готовий до проживання. Зручності: меблі, холодильник, пральна машина, побутова техніка, стіл, люстри. Новий котел УГВ Immergas німецького виробництва. Центральне опалення. Підведені комунікації (вода, електрика, газ).

Оточення: Шевченківський гай: Лише кілька хвилин від будинку розташований Шевченківський гай — музей під відкритим небом, що включає традиційну українську архітектуру та зелені зони.

Легкий доступ до історичного центру міста з його культурними, розважальними та торговими можливостями. Поблизу розташований культурний центр Боско, який пропонує численні навчальні та спортивні гуртки для дітей. Наявність приватного подвір’я для додаткового простору», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 067-670-35-95.

Топ-7

У Франківському районі Львова за два мільйони 364 тисячі гривень або 57 тисяч доларів, продається половина будинку, у якому дві кімнати загальною площею 60 м2.

Топ найдешевших будинків Львова у жовтні, - ФОТО, фото-70

«Половина Будинку (особняк) знаходиться в гарному з багатою зеленню місці, в районі вул. Повітряної. Загальна площа 60/32,7/14,2 складається з 2-х кімнат, кухні,коридора, кладової. Земельна ділянка 1,73 сотки. Окремий заїзд. Поруч магазини, аптека, зупинка транспорту. Терміново», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 067-374-95-75.

Топ-8

У Сихівському районі Львова за два мільйони 468 тисяч гривень, продається частина будинку, у якому дві кімнати загальною площею 63 м2.

«Продаж частини будинку по вул. вул. Остапа Вишні. Будівля всього 500 метрів від вулиці Стрийська. Помешкання з ремонтом, фасад утеплений, опалення- двофункційний газовий котел, вода центральна.

Складається з двох кімнат, кухні, санвузла та балкона. В користуванні є земельна ділянка», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 097-637-00-37.

Топ-9

У Шевченківському районі Львова (Рясне) за два мільйони 489 тисяч гривень або 60 тисяч доларів, продається будинок, у якому чотири кімнати загальною площею 90 м2.

«Продам житловий будинок, літня кухня, гараж, господарські споруди та 6 соток землі. Будинок дерев'яний щекатурений. Літня кухня, гараж цегляні.

Опалення пічне, та газові конвектори. Загальна вартість 60000 $ торг.  Можливий продаж частинами.: 2сотки і житловий будинок 4сотки і літня кухня.
Будинок на Кам'янці, третій ряд від дороги
, - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 097-155- 35-37.

Топ-10

У Залізничному районі Львова за два мільйони 680 тисяч гривень або 67 тисяч доларів, продається трьохповерховий будинок, у якому чотири кімнати загальною площею 80 м2.

«Продаю будинок дача, цегляний, новий, 3-поверховий загальна площа 80 кв.м. 4-кімнати кухня, санвузол, камін який обігріває повністю 3-поверхи в будинку, криниця, балконів 2, плитка мармурна на сходах біля входу в будинок, 6 сотих землі все приватизовано, - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 099 - 012- 38-57.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #нерухомість #житло #ціни #будинки #продаж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Редакція 032.ua пропонує добірку найкращих визначних та цікавих місць, пам'ятників, локацій у Львові. Ви зможете ще раз переконатися, яке прекрасне місто Лева.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...