• Головна
  • В країні розпочався "Народний референдум: 7 кроків до Перемоги"
Політична реклама
15:00, 17 вересня

В країні розпочався "Народний референдум: 7 кроків до Перемоги"

Політична реклама

Стартувала ініціатива Громадська петиція «Народний референдум: 7 кроків до Перемоги». За словами ініціаторів, щоб ця петиція перетворилася на справжній референдум, потрібно щоб ця петиція набрала мільйони голосів – тоді влада не зможе його ігнорувати.

Єдиною умовою, єдиною можливістю досягти переваги над ворогом і перемогти в повномасштабній війні є єднання суспільства і консолідація всіх сил та ресурсів за принципом: «Все для фронту! Все заради перемоги!», — вважають ініціатори петиції до влади «Народний референдум: 7 кроків до Перемоги».

«Війна слугує прикриттям для безвідповідальності влади. Влада скасовує вибори, пояснюючи, що йде війна і неможливо провести голосування. Що робити простим українцям на плечі яких ліг тягар війни? Прийшов час українському народу запропонувати ефективні кроки до Перемоги, затвердити їх на першому «всенародному референдумі» у вигляді петиції до влади.

Щоб проста петиція перетворилася на референдум українського народу, ми створили інтернет-платформу для Громадської петиції «Народний референдум: 7 кроків до перемоги!», тому що обмеження у 25 тисяч голосів, як на офіційному сайті президента, не достатньо для того, щоб голова держави прислухався до вимог громадянського суспільства. Наша мета — зібрати мільйони голосів українців», — зазначає один з ініціаторів громадської петиції політтехнолог Сергій Гайдай.

Ось сім кроків, що необхідно здійснити задля досягнення Перемоги:

  1. Скорочення державного апарату: ліквідація зайвих міністерств і державних установ яке приведе до скорочення чиновників на 80%, з кадрового резерву скорочених держслужбовців всіх чоловіків призовного віку мобілізувати до армії.

  2. Почати оновлення управлінських еліт: працювати в держустановах повинні мати право тільки громадяни чоловічої статі призовного віку, які брали участь у бойових діях, та громадянки жіночої статі та громадяни непризовного віку, які пройшли тест на доброчесність і допомагали фронту.

  3. Створити професійну армію: створити сучасне високотехнологічне мотивоване професійне військо де військовослужбовці — це добровольці які уклали контракт з державою та обрали своєю професією захист країни, замість армії «радянської школи», яка формується на базі призовників і примусово мобілізованих цивільних громадян.

  4. Все для фронту! Все заради перемоги!: перерозподілити державний бюджет таким чином, щоб основна його частина — не менше 80% — витрачалася на потреби армії й оборони країни.

  5. Економіка війни: максимально забезпечити держзамовленнями на виготовлення зброї й оснащення армії українські підприємства і підприємців, створити для них пільгові умови, пільгове кредитування з резервів Нацбанку, унеможливити втручання в їхню роботу державних бюрократичних і правоохоронних органів, запровадити спрощене оподаткування; податкову службу слід скоротити, а звільнених працівників мобілізувати.

  6. Відкрити західні кордони: заборона на виїзд повинна бути тільки для держслужбовців.

  7. Повернути демократичні процедури»: внести зміни до виборчого законодавства, щоб забезпечити можливість проведення справедливих і безпечних виборів та референдумів в умовах довготривалої війни.

Сергій Гайдай зазначив, що ця петиція, цей народний референдум потрібен не владі, він потрібен самим українцям.

«Ми інколи так не віримо у свої сили що нам особисто треба разом подивитися — а скільки нас тих, кому не байдужа країна? Цей референдум є справжнім громадським тиском на інколи неефективну, інколи не розумну, а інколи просто корумповану владу. Якщо чиновники самоусунулися від прийняття швидких, а головне правильних і своєчасних рішень — час їх змусити це робити», — підкреслив Сергій Гайдай.

Підтримати громадську петицію «Народний референдум: 7 кроків до Перемоги»: https://petition.fb.ua/uk

Довідка: Сергій Гайдай – український політтехнолог, генеральний продюсер каналу PRO:UA, Засновник агенції GAIDAYCOM.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...