• Головна
  • Львів отримав 7 трансформаторів для екосистеми НЕЗЛАМНІ
16:32, 9 вересня

Львів отримав 7 трансформаторів для екосистеми НЕЗЛАМНІ

Львів отримав 7 трансформаторів для екосистеми НЕЗЛАМНІ

Вартість обладнання близько 10 млн грн. Його місту надали безкоштовно. Трансформатори зможуть використовувати для забезпечення потреб розвитку екосистеми НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

За словами Юрія Теліпського, керівника Львівського комунального підприємства «Львівське міжміське бюро технічної інвентаризації», у лютому місто звернулось до української компанії GoLocal, яка разом з GIZ займається енергозабезпеченням України, з потребою у трансформаторах. Вони надали Львову 7 трансформаторів для будівництва трансформаторної підстанції, яка покриватиме потреби екосистеми реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

За даними комунального підприємства «Львівсвітло», місто отримало три трансформатори потужністю 1600 кВА та чотири – 1000 кВА. Загалом вони даватимуть близько 7 мегават потужності.

«Ми дуже вдячні нашим партнерам за таку цінну та корисну для нас допомогу. Вона посилить енергетичну стійкість міста. Це обладнання ми отримали безкоштовно, а на його придбання нам довелося б витратити близько 10 мільйонів гривень із бюджету міста», – розповів керівник Львівського комунального підприємства «Львівсвітло» Андрій Панас.

Це вперше місто отримало обладнання завдяки компанії GoLocal. Тепер у Львівській міськраді працюють над розширенням співпраці з українською компанією в посиленні енергетичної стійкості.

Читайте також: Сьогодні у Львові на вулиці Винниченка почнуть роботи із заміни колії: як зміняться маршрути трамваїв №№ 1, 2, 7 і 9



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #трансформатори #Незламні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...