• Головна
  • У Львові з найтеплішим концертом цієї весни виступить гурт KADNAY
Новини компаній
15:00, 19 лютого

У Львові з найтеплішим концертом цієї весни виступить гурт KADNAY

Новини компаній

В одній з найвідоміших концертних локацій Львова – у Malevich Concert Arena – 1 березня відбудеться концерт українського інді-поп гурту KADNAY. Початок події о 19:00, повідомили у VINIL concert agency.

Основною «фішкою» колективу є вражаюче якісне звучання, ритмічні мелодії та неповторний, особливий настрій пісень. У програмі виступу у Львові – найулюбленіші композиції гурту, які завжди створюють неповторну атмосферу.

«Львове, зустрічай перший найтепліший концерт цієї весни – гурт «Kadnay»! Пісні цього популярного гурту слухає не тільки українська публіка, а й увесь світ. У піснях KADNAY – палкі поцілунки, молодість та кохання. Їхні виступи заповнюють зал і захоплюють в полон шаленою енергією. Приходьте і насолоджуйтеся!», – запрошують на подію VINIL concert agency.

Гурт обіцяє подарувати шанувальникам не лише відомі та улюблені хіти у виконанні наживо, а й незабутні емоції та музичні враження.

1 березня / 19:00

Malevich Concert Arena

Квитки доступні за посиланням: 

https://lviv.kontramarka.ua/uk/kadnay-58284.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAlcyuBhBnEiwAOGZ2S9MbQRTKJv_2TIwFZBh7EKhjzpqetkTEZ622Fg6jgq158Api8p3a4hoC0LoQAvD_BwE





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...