• Головна
  • Як вибрати картонні коробки для конкретних товарів
Новини компаній
11:00, 1 серпня 2023 р.

Як вибрати картонні коробки для конкретних товарів

Новини компаній
Як вибрати картонні коробки для конкретних товарів, фото-1

З кожним роком в Україні з’являється все більше різних груп товарів. А значить, для їх транспортування та зберігання потрібні відповідні пакувальні коробки https://aspak.in.ua/g1305870-kartonnye-korobki. Це спонукає виробників випускати широкий асортимент тари, аби можна було підібрати коробку під конкретний тип вантажу.

Звичайно, в більшості випадків можна обмежитись універсальними конструкціями. До них належать, передусім:

  • Чотириклапанні гофроящики;
  • Самозбірні коробки.

Кожен з цих видів має свої особливості. Гофроящики виготовляються з гофрокартону, який, завдяки своїй конструкції перешкоджає псування товару у разі падіння або незначного тиску. Для збільшення надійності, виробники використовують три- або п’ятишаровий картон, хоча зустрічаються й інші варіанти. Клапани гофроящика, які також виконують роль кришок, потрібно заклеювати скотчем, іншого способу фіксації не передбачено. В такій пакувальній тарі можна перевозити найрізноманітніші речі, в тому числі побутові.

Самозбірна коробка має особливу конструкцію, яка дозволяє не використовувати допоміжні матеріали для фіксації кришки. Адже та надійно та щільно закривається. Матеріалом виготовлення такої тари є мікрогофрокартон, який фактично має ті ж властивості, що й гофрокартон, просто менший за товщиною. Дану тару можна використовувати для широкого спектру товарів.

Варто зауважити, що гофроящики виготовляються будь-яких розмірів, в тому числі великих, тоді як самозбірні конструкції бувають лише малих і середніх розмірів. Це слід враховувати при виборі пакувальної тари.

Різновиди спеціалізованих коробок

Окрім універсальних видів є, звичайно, й спеціалізовані картонні коробки. Вони виготовляються під конкретні типи товарів, завдяки чому досягається відразу дві мети:

  • В такій тарі краще й зручніше транспортувати або зберігати товар;
  • Товар, доставлений в подібній коробці, виглядає більш презентабельно.

Додатково, в залежності від характеристик вантажу, пакувальна тара може мати більш міцні стінки, або в них відсутня кришка, щоб продавець міг вигідно презентувати свій товар.

Наразі існують наступні види спеціалізованих коробок:

  • Лотки для кондитерських виробів – не мають верхньої кришки, закриваються прозорою плівкою, аби у продавця була змогу презентувати товар, не викладаючи його в іншу ємність;
  • Картонні ящики для фруктів та овочів – мають дуже схожу конструкцію з попереднім типом, теж закриваються плівкою, або не закриваються зовсім;
  • Коробки для піци – пласка невисока конструкція та надійна фіксація кришки є дуже зручним рішенням для доставки піци клієнтам, особливо, коли йде мова про декілька замовлень;
  • Коробки для тортів – мають додаткову міцність, щоб не пошкодити делікатний кондитерський виріб під час транспортування;
  • Взуттєві – чимось схожі на самозбірні за своєю конструкцією, але кришка не фіксується щільно, адже немає такої необхідності.

Крім того, виробник АгроСпецПак пропонуєвиготовлення картонних коробок під замовлення з доставкою по Україні.

Чому гофрокартон краще за пластик

Сьогодні вироби з пластика дуже розповсюджені. Проте коробка з картону має суттєві переваги перед аналогом з пластику.

По-перше, вона коштує дешевше, а в АгроСпецПак взагалі можна замовити пакувальну тару по оптовим цінам виробника.

По-друге, картон екологічно чистий, при виготовленні не застосовуються шкідливі речовини.

По-третє, коробки можна зберігати в розібраному вигляді, і вони займатимуть набагато менше місця, ніж пластикова тара. Щоб зібрати коробку в готовий формат, знадобиться мінімум часу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...