• Головна
  • Коли і для чого використовують термоплівку
Новини компаній
12:44, 20 лютого 2023 р.

Коли і для чого використовують термоплівку

Новини компаній

Пакування за допомогою термозбіжної плівки є дуже популярним сьогодні, бо ціна на матеріал та його практичність є дуже вигідними. Вона є чудовим варіантом не тільки для збереження цілісності товару, а й для його зовнішнього естетичного оформлення, безпечного зберігання та транспортування продукції. Упаковка в термоплівку актуальна для канцелярських товарів, поліграфічної продукції, господарчих товарів, кондитерських виробів, пляшок та банок та іншого.

Коли і для чого використовують термоплівку, фото-1

Для чого застосовують термозбіжну плівку

Головна її властивість – можливість скорочуватись, «сідати» від впливу високих температур, повністю копіюючи форму виробу. Захисні якості та можливість повторювати форми предмету роблять її широко вживаною для різних товарів:

  • Вироби з хліба та тіста набагато довше зберігають свіжість та не сохнуть, захищені від пилу та бруду, а крізь плівку можна побачити їх зовнішній вигляд;
  • Продукти м’ясного виробництва виглядають привабливо, не завітрюються, гігієнічно захищені, їх зручно та безпечно продавати порційно або поштучно;
  • Напівфабрикати та кондитерські вироби не втрачають форму, якщо додатково використати при пакуванні жорстку підкладку;
  • Пакування блоками партій товару не тільки дозволяє зручно його переносити, а й спрощує облік;
  • Плівку з незначною усадкою використовують для пакування виробів з паперу (книжки у м’якій обгортці, журнали), продовольчої продукції, ліків, побутової хімії, парфумів, дрібних виробів (сувеніри, деталі, фурнітура для меблів та одягу, інше). З іншими варіантами можна ознайомитись за посиланням https://sp-ekko.com.ua/services/uk/.

Особливості використання

Якщо матеріал застосовується доречно та згідно технології, будь-який виріб можна надійно захистити за допомогою термозбіжної плівки. Без повітряних прошарків товар безпечніше зберігається та транспортується, одиниці у блоці не будуть битися одна об одну, продукти будуть надійно захищені від потрапляння вологи, бруду, мікробів та інших зовнішніх впливів. Окрім того, таке пакування дозволяє контролювати цілісність кількості продукції у партії, бо непомітно відкрити термозбіжну плівку, вилучити товар та заклеїти її не вдасться.

Залежно від того, які саме товари треба спакувати, обирають матеріал різної товщини:

  • Легка усадка більше підходить для тканин та газетної продукції;
  • Щільна плівка буде зручною для блочного або групового пакування.

Для цього матеріалу майже не існує обмежень за формою та розмірами предметів, але варто зауважити, що гострі кути – ворог термозбіжної плівки, тому на ножі, предмети з жорсткими кутами рекомендуються захисні накладки.

Термічне пакування – сучасний та екологічний спосіб захистити будь-яку продукцію від впливу зовнішніх факторів (пересихання, волога, пил, бруд, мікроби), оптимізувати процеси транспортування та гарантувати кінцевому клієнтові, що до нього предметом чи продуктом ніхто не користувався.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...