• Головна
  • У Львові закликали підприємців повернутися до роботи
16:17, 9 березня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові закликали підприємців повернутися до роботи

Козицький закликав підприємців повернутися до роботи.

9 березня у своєму телеграм-каналі голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький попросив підприємців у області повернутися до роботи. За його словами, працівники мають отримувати зарплату, а державі необхідні податки. 

«Зарплату мають отримувати освітяни і комунальні підприємства. Громади мають жити. Саме тепер Львівщина мусить стати економічною опорою для України», – написав Максим Козицький.

Посадовець попросив бізнесменів шукати можливості інвестицій, намагатися налагоджувати співпрацю з іноземними партнерами, досягати маскимального результату. Зараз необхідно об’єднуватися в асоціації та співпрацювати.

«Виробляйте те, що зараз найбільше потрібно українській економіці. Починайте, якщо маєте навіть найменший стартовий капітал. Весь великий бізнес починався з малого. Вмієте випікати хліб? - Почніть з малої пекарні! Відкрийте перукарні та малі кав’ярні! Заготовляйте гриби, вирощуйте ягоди, виготовляйте консервацію! Думайте про імпортозаміщення! Нагадаю, наразі держава максимально сприяє малому та середньому бізнесу, знижуючи податки та спрощуючи багато процесів», – зауважив голова ЛОВА.

Читайте також: За добу 12 тисяч українців повернулись в країну аби вступити до тероборони

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підприємці_львів #підприємці_на_львівщині #львівщина_бізнес #бізнес_має_працювати #новини_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...