• Головна
  • У Львові працюють медичні пукти з надання допомоги біженцям
19:05, 5 березня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові працюють медичні пукти з надання допомоги біженцям

Для біженців, які приїхали до Львова, працюють медичні пункти з надання допомоги.

Поліклінічні медичні заклади Львова працюють відповідно до вимог особливого періоду. Також у місті сформували медичні команди, створили відповідні пункти надання невідкладної медичної допомоги, які розмістили на локаціях, де перебувають переселенці. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Станом на сьогодні поліклініки працюють відповідно до вимог особливого періоду і відповідно до рекомендацій і наказу Міністерства охорони здоров’я: ми перейшли на надання лише невідкладної допомоги. Щодо консультацій хронічних пацієнтів, то сімейні лікарі консультують пацієнтів, з якими мають підписані декларації, в телефонному режимі, або через вайбер чи інші мережі. Звичайно, якщо потрібно, лікарі виїжджають на дім і консультують. Кожен пацієнт може звернутися у поліклініку, якщо потрібна невідкладна допомога. У поліклініках працює реєстратура і консультують вузькі спеціалісти. Також сімейні лікарі є на прийомі», - розповідає керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Леся Кобецька.

За її словами, також продовжують проводити вакцинацію від ковіду. Працюють стаціонарні пункти, оскільки пацієнти потребують ревакцинації та бустерної дози.

Читайте також: Всім, хто прибуває до Львова, готові надати допомогу, - Садовий

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#медична_допомога #біженці #львів #пункти_допомоги #новини_львова #новини_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...