• Головна
  • Новий рік та Різдво у Львові: стало відомо, яка буде програма святкових заходів
13:27, 17 грудня 2021 р.
Надійне джерело

Новий рік та Різдво у Львові: стало відомо, яка буде програма святкових заходів

Публікуємо програму заходів до Нового року та Різдва у Львові.  

У Львові традиційно проводять низку заходів з нагоди новорічно-різдвяних свят. Цей рік не виключення, тому вже створили програму подій, які проведуть у місті. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Офіційні події до зимових свят у місті розпочинаються 17 грудня та триватимуть до 23 січня включно. За цей час проведуть різноманітні концерти, покажуть тематичні вистави, організують фестивалі з дотриманням карантинних вимог. 

Серед головних подій - відкриття головної ялинки Львова. Воно відбудеться 17 грудня о 18:00 на площі перед Оперним театром. Цьогоріч встановили також живе дерево, прикрасили освітленням, а також додали іграшки у вигляді ромбів та різдвяних "павуків". Під час заходу урочисто засвітять ялинку, пластуни передадуть Вифлеємський вогонь миру мешканцям, а опісля відбудеться святковий концерт. 

Впродовж 16 - 19 грудня із 14:00 до 20:00 діятиме резиденція святого Миколая на Сихові у культурно-освітньому центрі імені Довженка. 

У рамках програми також відбудеться традиційне відкриття різдвяної шопки. Воно відбудеться за участі Львівського муніципального хору "Гомін" на площі Ринок, 1. Дійство проведуть  24 грудня о 18:00. Цього дня о 19:00 проведуть показ вуличної вистави у внутрішньому дворику міської Ратуші. 25 грудня о 21:00 на площі Яворського проведуть Різдвяну коляду

Встановлення різдвяного дідуха відбудеться 6 січня о 12:00 на площі С. Яворського у Львові. Наступного дня на цій площі проведуть коляду о 19:00.

Впродовж 7 - 8 січня із 12:00 до 20:00 проведуть фестиваль "На Різдво у Гаю" у Шевченківському гаю. Впродовж 7 - 19 січня у місті організують фестиваль "Велика коляда" у Церкві Пресвятої Євхаристії на площі Музейній. 

8 січня відбудеться Львівський фестиваль "Спалах різдвяної звізди" (площа Музейна - площа Ринок - площа перед Оперним театром). 23 січня відбудеться завершальний концерт фестивалю "Велика коляда"у Церкві Пресвятої Євхаристії на площі Музейній. 

Публікуємо повну програму фестивалю: 

Програма святкувань новорічно-різдвяних свят у Львові, Фото: пресслужби Львівської міськради

Програма святкувань новорічно-різдвяних свят у Львові, Фото: пресслужби Львівської міськради

Варто зазначити, що у місті також діятиме із 17 грудня до 20 січня діятиме Різдвяний ярмарок, а також облаштували у центрі міста льодову ковзанку. 

Читайте також: Резиденції Святого Миколая у Львові: скільки коштують та де розташовані

Фото на головній умовне: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Різдво #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...