• Головна
  • Львів'яни просять місцеву владу збудувати крематорій, - ПЕТИЦІЯ
10:50, 26 квітня 2021 р.
Надійне джерело

Львів'яни просять місцеву владу збудувати крематорій, - ПЕТИЦІЯ

У Львові просять збудувати крематорій.

26 квітня львів'янин Маринюк Андрій на сайті електронних петицій створив звернення до Львівської міськради щодо будівництва крематорію у місті. 

Як повідомляє 032.ua, авто петиції наголосив, що у Львові гостро стоїть питання з похованням померлих. Місць на кладовищах катастрофічно не вистачає. Зокрема, вже цього року запланували заради розширення кладовищ провести вирубку 10 гектарів Брюховицького лісу. Території існуючих кладовищ перебувають в жахливому стані, значно впливають на екологію регіону, та потребують великих коштів на їх утримання.

Автор також наголосив, що за останній значно зросли витрати на поховання людей. Загальний чек поховання становить понад 18 тисяч гривень, натомість у крематорії Києва - 5000 грн. 

Маринюк Андрій пропонує негайно віднайти необхідні кошти та затвердити дорожню карту з чітко визначеними датами на побудову крематорію у Львівській міській територіальній громаді, та введення його в експлуатацію не пізніше 2025 року.

Станом на 26 квітня звернення підписали 2 людини. Аби петицію розглянули у Львівській міськраді вона має зібрати 500 підписів. Підписати електронне звернення можна за посиланням. 

Читайте також: У міськраді вирішили, що крематорій у Львові не потрібен: це суперечить християнській традиції

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#крематорійльвві #крематорійульвові #будівництвокрематорію #крематорійльввібудівництво #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,49
EUR
45,72
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...