• Головна
  • У Львові закрилася популярна кав'ярня "Пошта на Друкарській": подробиці
14:55, 16 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У Львові закрилася популярна кав'ярня "Пошта на Друкарській": подробиці

Популярна кав'ярня у Центрі Львова "Пошта на Друкарській" припинила своє існування. 15 листопада востаннє вони відчинили двері для відвідувачів. 

Як повідомили журналістці 032.ua у самому закладі, від 16 листопада "Пошта на Друкарській" офіційно закрилася. Наразі невідомо, чи планують поновлювати роботу відомого закладу. 

У пресслужбі центру Lokal у коментарі 032.ua зазначили, що їх партнер "Холдинг емоцій !FEST" про закриття кав'ярні нічого не повідомляв. А у самому холдингу цю інформацію поки не коментують. 

Зазначимо, що львівський заклад "Пошта на Друкарській" (вул. Друкарська,3) вирізнявся своїм інтер'єром, який нагадував справжнє відділення пошти. Там готували особливі нарізанці ще з часів Роберто Бандінеллі, а за самим процесом куховаріння гості могли спостерігати через скло. 

Закриття закладу "Пошта на Друкарській"Закриття закладу "Пошта на Друкарській"Закриття закладу "Пошта на Друкарській"Закриття закладу "Пошта на Друкарській"Закриття закладу "Пошта на Друкарській"

Нагадаємо, що напередодні "Холдинг емоцій !FEST" зачинив двері кнайпи "Під Золотою Розою". У пресслужбі компанії наголосили, що причиною цього стали фінансові труднощі. 

Читайте також: На Сихові відкрили оновлений супермаркет "Арсен": що змінилося, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кафе "Пошта на Друкарській" #кав'ярня "Пошта на Друкрській" Львів #"Холдинг емоцій !FEST" #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,29
41,34
EUR
45,60
45,90
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...