• Головна
  • У сервісі таксі Bolt прокоментували ситуацію із побиттям 26-річного пасажира у Львові
17:43, 9 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У сервісі таксі Bolt прокоментували ситуацію із побиттям 26-річного пасажира у Львові

7 листопада пізно ввечері у Львові водій сервісу таксі Bolt побив 26-річного пасажира. Внаслідок інциденту у чоловіка виявили гематому на оці, зламаний ніс та пошкоджений зуб.

У коментарі кореспондентці 032.ua представники сервісу таксі Bolt пояснили, що подібна поведінка є неприпустимою для водіїв, що співпрацюють із їхньою платформою. Відповідно, зараз вони з’ясовують деталі інциденту. Доступ водія до платформи Bolt заблокували. Служба підтримки зв’язалася із обома сторонами конфлікту. Продовжують вживати необхідні заходи та готові співпрацювати із представниками поліції за їхнім запитом і надавати необхідну інформацію.

Зазначимо, інцидент трапився на вулиці Кривоноса у Львові. Відомо, що постраждалий викликав таксі  та обрав категорію Pets, що дозволяє перевозити тварин у салоні. Натомість, через це виник конфлікт із водієм. Коли пасажир виходив із таксі, він гучно зачинив двері. Водій агресивно відреагував - повалив чоловіка на землю та намагався бити ногами у обличчя. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ. 

Нагадаємо, на початку вересня у Львові на вулиці Стуса водій таксі Bolt розпилив газовий балончик в очі пасажирці. Постраждала 14-річна дівчина. 

Читайте також: Манго, Гайка, Халва та ще 12 собачок із ЛКП "Лев" шукають господарів, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #пригоди #таксі #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...