• Головна
  • У Львові водій таксі побив 26-річного пасажира: що відомо про інцидент, - ВІДЕО
Доповнено
12:43, 9 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У Львові водій таксі побив 26-річного пасажира: що відомо про інцидент, - ВІДЕО

Доповнено

7 листопада о 23:30 до поліції звернувся 26-річний чоловік із Львова. Він повідомив, що водій таксі завдав йому тілесні ушкодження.

Про це повідомила у коментарі кореспондентці 032.ua речниця ГУ Національної поліції Львівщини Світлана Добровольська. Дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. Триває досудове розслідування. 

На фейсбук-сторінці спільноти "Варта1" постраждалий розповів історію про своє побиття. За його словами, інцидент трапився на вулиці Кривоноса у Львові. Він користувався послугами сервісу таксі Bolt, а коли вийшов із автомобіля та гучно зачинив двері, водій таксі відреагував агресивно - розпочав бити в обличчя.

"Водій повалив мене на землю та намагався бити ногами у обличчя. У той час дівчина викликала поліцію. Після чого він сів у авто та хотів покинути місце злочину. Я вибіг перед машиною, щоб його зупинити. Провіз мене кілька метрів на капоті, я зачепив двірник. Після цього він знову вийшов з машини та розпочав бити сильніше, кидати на автомобілі, що проїжджали поруч. Я використав проти нього перцевий балончик, однак вітер відніс більшість у нашу сторону та водій встиг сісти в авто і втекти з місця події", - розповідає потерпілий. 

Внаслідок інциденту у чоловіка гематома на оці, зламаний ніс та пошкоджений зуб. Він зняв побої у лікарні швидкої медичної допомоги Львова.  

У мережі опублікували відео моменту події. Увага! На відео 18+ присутня ненормативна лексика:

Додамо, журналістка 032.ua також звернулася у компанію Вolt за коментарем щодо цього випадку. Наразі відповіді не отримала.

Доповнено.У коментарі кореспондентці 032.ua представник сервісу таксі Bolt прокоментував ситуацію із побиттям 26-річного пасажира у Львові. 

Нагадаємо,  на початку вересня у Львові на вулиці Стуса водій таксі розпилив газовий балончик в очі 14-річній дівчині.

Читайте також: Новий розподіл на карантинні зони: у якій перебуватиме Львів та область із 9 листопада

Фото на головній очевидців події: "Варта1"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #пригоди #таксы #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...