• Головна
  • Манго, Гайка, Халва та ще 12 собачок із ЛКП "Лев" шукають господарів, - ФОТО
15:19, 9 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Манго, Гайка, Халва та ще 12 собачок із ЛКП "Лев" шукають господарів, - ФОТО

Львівське КП “Лев” продовжує шукати нових господарів для улюбленців, що перебувають на підприємстві. Цього разу жителів просять прихистити п'ятнадцять неймовірних собак. Кореспондентка 032.ua пропонує познайомилися ближче із надійними друзями, отож публікує фото та коротку інформацію про них. Кожен із собачок потребує любові та вашої опіки.

На першій світлині - 8-місячна Сальма. Її знайшли на вулиці Сихівській. Ця дівчинка з великими вухами. Вона весела та відкрита до людей. Далі - 2-річна дівчинка Манго. Її виловили на вулиці Сихівській. Маленька та ласкава руда красуня. На третій світлині - 4-річний Малиш, якого виловили на вулиці Княгині Ольги. Він вихований, любить обійми і спілкування. 

3-річний Дим на наступному фото, його знайшли у районі Високого Замку. Він інтелігентний та слухняний хлопчик. Не любить ходити на повідку. Можливо, він мав господарів і жив на подвір'ї. 4-річний Гашек на п'ятій світлині. Його виловили на вулиці Очеретяній. Напевно, він також жив на подвір'ї. Коли бачить повідок - нікуди не хоче йти.

Далі на фото - 4-річна Гайка. Її знайшли на вулиці Вітовського. Вона налякана дівчинка із непростим характером. Раніше була чиєюсь квартирною собачкою. Має залисини на спині. На наступному фото 6-річна Халва. Її знайшли на вулиці Лукаша. Лагідна дівчина з дуже приємним голосом. Активна та жвава собачка. На восьмому фото 3-річна Айза. Її знайшли на вулиці Білогорській. Вона доглянута, мабуть, раніше жила з людьми. Легко йде на контакт. 

На дев'ятій світлині - 1-річна Кіра. Її знайшли на вулиці Вулецькій. Тиха та зворушлива дівчинка. Вона з тих, хто боїться людей і ховається в куточок. На наступному фото - 1-річний Ясь. Його знайшли на площі Петрушевича. Безпроблемний, веселий та самозакоханий хлопчик. 

2-річна Алія на наступній світлині. Її виловили на вулиці Грунтовій. Собака із цікавим окресом. Алія тільки ропочинає вчитися жити поруч з людьми, довіряти і приймати дружбу. Далі - 2-річний Бублик. Його знайшли на вулиці Мазепи. Він чарівний та слухняний хлопчик. 5-річного Гері, що на тринадцятій світлині, знайшли на вулиці Бойківська. Дуже лагідний і зовсім не агресивний. Спокійний, розумний, переважно лежить з сумними очима. Можливо, він загубився.

7-річний Ульф на чотирнадцятій світлині. Його знайшли на вулиці Ковельській. Добре себе поводить, але багато гавкає, ніби хоче щось розповісти. Розшукують його попередніх власників.  Далі - 5-річна Еліс, яку знайшла у районі Оперного театру. Вихована, ніжна та ручна дівчинка.

Нагадаємо, ЛКП "Лев" розташоване у Львові на вулиці Промисловій, 56. Працює щодня з 8:00 до 20:00. Дізнатися деталі щодо вигулу собак і як їх можна забрати до себе - за телефоном: 068-53-54-545.

Читайте також: Новий розподіл на карантинні зони: у якій перебуватиме Львів та область із 9 листопада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ЛКП "Лев" #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...