• Головна
  • У МОЗ розповіли про відкриття дитячих таборів: коли зможуть запрацювати
12:33, 26 травня 2020 р.
Надійне джерело

У МОЗ розповіли про відкриття дитячих таборів: коли зможуть запрацювати

Фото умовне: lanazione.it

Фото умовне: lanazione.it

26 травня під час онлайн-брифінгу міністр охорони здоров’я України Максим Степанов розповів, коли зможуть відкрити дитячі табори. Згодом для їх роботи МОЗ розробить рекомендації. 

Як повідомляє кореспондентка 032.ua, Максим Степанов зазначив, що запрацювати дитячі табори зможуть лише на останньому етапі виходу з карантину. Конкретної дати їх відкриття міністр не назвав. 

За його словами, важливо, щоб ризик інфікування був мінімальним, фактично відсутнім. Перед відкриттям будуть надані рекомендації від Міністерства охорони здоров'я для роботи таборів відпочинку. 

Додамо, під час онлайн-брифінгу міністр охорони здоров’я України Максим Степанов також розповів, коли можуть повноцінно запустити роботу кафе та ресторанів. Він назвав орієнтовну дату. 

Нагадаємо, в Україні запровадили адаптивний карантин, який триватиме попередньо до 22 чеврня. Це дає змогу регіональним комісіям ТЕБ і НС посилювати протиепідемічні обмеження на місцях, якщо будуть спалахи захворювання. Поступопо відновлюють роботу низки об'єктів та транспорту. 

Читайте також: Читайте також: На Львівщині карантинні обмеження продовжили до 29 травня: що відомо про роботу транспорту

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #літній_табір #карантин #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...