• Головна
  • "Аварійна ситуація": в Червонограді "розвалюється" двоповерховий житловий будинок, - ФОТО
12:20, 12 січня 2020 р.
Надійне джерело

"Аварійна ситуація": в Червонограді "розвалюється" двоповерховий житловий будинок, - ФОТО

В кількох групах, які тематично прив'язані до міста Червоноград, викладають фотографії будинку по вулиці Чорновола, 1, всередині якого обвалюється тиньк зі стелі, а ззовні - тріщини пробігають вздовж стіни. Будинок перебуває в серйозному аварійному стані.

8 січня Анна Музика написала у Facebook-групі "КП Червонограджитлокомунсервіс", що в її квартирі, №10 на вулиці Чорновола, 1, обвалився тиньк. Також вона виклала фото і дописала, що, хоча її чоловік у той час був на кухні, де й сталася пригода, ніхто, на щастя, не постраждав. В коментарях вона також розповіла, що це через сніг, який залітав на горище двоповерхового будинку.

"Прийшов працівник, ногами той сніг потоптав, в сторону ногами позсовував, простіше кажучи, нічого не зробив, походив, ніби він там зробив не знати яку роботу, і тепер в мене обвалилась штукатурка", - уточнила Музика. Також вона погодилася з іншими учасниками дискусії, що це - її проблема, однак з боку ЖЕКу чекає на оцінку аварійності будинку. 

;

Через кілька днів, 11 січня, вже у групі "Підслухано в Червонограді", з'явився анонімний допис із фотографіями того ж будинку, але ззовні - на зображеннях видно, що вертикально вздовж стіни пролягає тріщина. Хоча майстри поставили на неї "маяк", є ще й інші тріщини і ще "є основа, яка йде через всі будинки".

В коментарях також дописали, що "термін експлуатації будинку закінчився 17 років тому". А загалом, учасники дискусії зійшлися на тому, що ситуація доволі небезпечна і потрібно щось із цим робити.

Нагадаємо, що 11 січня представники Офісу Омбудсмана України відвідали лікарню №19, яка розміщена на території Львівського СІЗО. Вони виявили, що засуджених тримають в умовах серйозних порушень їхніх прав: немає елементарних ліків, особливо - знеболювальних для онкохворих, територією бігають щурі, а грітися доводиться електричними обігрівачами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #Червоноград
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...