• Головна
  • Новий рік з шиком: найдорожчі та найбільш розкішні вечірки Львова й околиць
21:31, 21 грудня 2019 р.

Новий рік з шиком: найдорожчі та найбільш розкішні вечірки Львова й околиць

Львів’яни уже планують, як зустрічатимуть Новий 2020 рік. І поки “прості смертні” складають новорічне меню з олів’є, мандаринками та дешевим шампанським, багатії просто викладають кругленьку суму за участь у вишуканій вечірці. Їм залишається лише обрати, де саме святкувати, а про все інше потурбуються працівники цих закладів. Звісно, це коштує не дешево, проте організатори таких вечірок обіцяють не тільки вишукане меню, а й різноманітні шоу та розваги.

Журналістка 032.ua оглянула пропозиції святкування Нового року у Львові і вибрала найдорожчі. Обережно, деякі з них коштують більше, ніж ви заробляєте за місяць.

Edem Resort Medical&Spa

Edem Resort/фото з Facebook

Очікувано найдорожчим святкування Нового року є на розкішному курорті Edem Resort Medical&Spa, що у селі Стрілки Перемишлянського району. Квиток на новорічну вечірку під назвою “Фабрика мрій у країні Едем 2020”, як повідомили журналістці 032.ua на рецепції комплексу, коштує 650 євро за людину, або трохи більше 17 тис. грн. Тобто за пару доведеться викласти 1300 євро або майже 35 тис. грн.

фото з Facebook Edem Resort

За ці гроші там обіцяють “атмосферу богемності, гумор, багато музики і, звичайно, танці”. І при цьому комплекс, власником якого є головний спонсор націоналістичної політсили ВО “Свобода” Ігор Кривецький, не соромлячись, пропагує радянський кінематограф, як щось варте ностальгії.

У новорічну ніч Ви опинитеся у Золотому столітті світових кіношедеврів — від голлівудських блокбастерів і європейської класики до добрих старих вітчизняних комедій. У цю ніч Edem Resortстане місцем, де зустрінуться найзнаменитіші і яскраві зірки світових кінофільмів і ви — одна із них. Пропонуємо Вам звернутися до улюблених кінообразів і почерпнути з них ідеї! Джеймс Бонд, Шерлок Голмс, Мерілін Монро чи Людмила Прокопіївна зі “Службового роману”, — йдеться у спеціальній події на Facebook.

BankHotel

BankHotel/фото Booking

BankHotel  пропонує стилізовану під богемний ретро-поїзд Orient Express вечірку. За вхід доведеться викласти від 7500 до 10500 грн з людини залежно від обраного столу.

За ці гроші гостей розважатимуть ведучий Роман Трачук та інтернаціональний електронний дует з Тернополя TVORCHI.

Гранд Готель

Гранд Готель/фото Booking

У “Гранд Готелі” в новорічну ніч виступатимуть львівський шоумен Дмитро Корнелюк, музиканти Дикоbrass band та спеціальна гостя — співачка МamaRika.

Квиток на вечірку коштує від 8000 до 10000 грн з людини — чим ближче до Нового Року, тим дорожче. За ці гроші організатори вечірки обіцяють “поєднання нереальних декорацій, талановитих митців, світла, музики”, а також розіграш ночі у червоній кімнаті в стилі “садо-мазо”.

Citadel Inn

Citadel Inn/фото Booking

Citadel Inn/фото Booking

Ще одне гучне святкування буде і в готелі Citadel Inn. Квиток на цю вечірку коштує 5000 грн з людини. За ці гроші гостей розважатимуть учасниці шоу “Голос країни” гурт Girls in jazz та ді-джей Mario. Також обіцяють особливе святкове меню від шеф-кухаря.

Ресторан "Валентино"

вхід у готель "Швейцарський"/фото з соцмереж

вхід у готель "Швейцарський"/фото з соцмереж

Новорічну вечірку також влаштовує ресторан "Валентино", що розташований на останньому поверсі готелю "Швейцарський". Святкування для однієї людини коштує від 4000 до 4500 грн. За ці гроші тут також обіцяють особливе святкове меню і розваги від ведучої Вікторії Христенко. Також буде музичний сет від діджея на прізвисько Den.

***

Нагадаємо, 032.ua повідомляв, як у Львові відсвяткують День Святого Миколая. Також ми публікували добірку магічних фото Львова, коли вперше цієї зими випав сніг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Новий рік #2020 #святкування #ціни #вечірки #готелі #ресторани
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...