• Головна
  • Львівський проект "Паліндром" презентував дебютний альбом та новий кліп, - ВІДЕО
18:04, 4 вересня 2019 р.

Львівський проект "Паліндром" презентував дебютний альбом та новий кліп, - ВІДЕО

1-го вересня львів'янин Степан Бурбан, відомий також як Кашляючий Ед, а ще як учасник гурту "Глава 94", випустив дебютний альбом "Про сьогодні, вчора і завтра".

Про це повідомляє журналістка 032.ua.

"Паліндром" — це новий проект львівського музиканта Степана Бурбана, у якому він розкривається як меланхолійний мрійник, що дивиться на світ крізь призму романтики та намагається усвідомити свою екзистенцію. У "Паліндромі" прослідковується стилістика пост-панку, сінтіпопу, електроніки, моментами тріп-хопу.

Разом із новим повноформатником, який складається з 11 україномовних треків, що створюють відчуття прогулянки душі по безтурботних місцях дитинства, "Паліндром" випустив ще один кліп на пісню "Весь день".

"Коли над Скнилівським аеродромом втомлюється літак і шумно сідає, я прокидаюсь у кімнаті, просякнутій сонячними променями та гавкотом собак на стоянці за моїм вікном. Грає свою фірмову мелодію старенький "брехунець" на табуретці, я йду на кухню, де мене чекають гарячі палюшки. Людяшник бурлячи перекочується до заводу Лорта за свої робочі місця, і водій тролейбуса №10 запалює свою першу ранкову "Прилуку". А в мене цілий день попереду, аби робити нові відкриття розбиваючи коліна", — йдеться в описі треку.

У пісні "За небеса" з дебютного альбому Степан в куплетах використав вірш "Ми Бога пізнаємо через зорі…" українського поета-шістдесятника Івана Коваленко. Це чи не вперше за всю історію України твориться нове на базі спадщини.

"Для пісні "За небеса" я шукав дитячу поезію про космос і натрапив на досить таки не "шкільний" вірш поета-шістдесятника Івана Коваленка, котрий вдало ліг на сінтпоп. Стало дуже приємно, коли у фейсбуці до мене додалась дочка Івана — Марія Кириленко. Вона написала пост подяки за пісню та побажала удачі. Коли отримуєш такі цінні фідбеки, то розумієш заради чого це все вариться", — розповів у коментарі 032.ua Степан Бурбан.

Сам альбом "Про сьогодні, завтра і вчора" можна послухати на всіх платформах.

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про 10 крутих гуртів зі Львова, про які ви могли не знати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Степан Глава #альбом #Паліндром #музика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,95
41,03
EUR
44,42
44,50
PLN
10,33
10,39
Оголошення
live comments feed...