• Головна
  • Від сьогодні закривають в’їзд автомобілів до автостанції на площі Двірцевій, - СХЕМА ПРОЇЗДУ
12:37, 22 березня 2019 р.

Від сьогодні закривають в’їзд автомобілів до автостанції на площі Двірцевій, - СХЕМА ПРОЇЗДУ

Сьогодні, 22 березня, розпочався другий етап реконструкції площі Двірцевої, в рамках якої знову змінюють організацію дорожнього руху.

Як повідомили у прес-службі ЛМР, роботу автостанції планують відновити до кінця року.

Відтак, зміни в організації руху на площі Двірцевій відбуватимуться поступово:

Від сьогодні, 22 березня, з 8:00 до вівторка, 26 березня, до 8:00 буде закрито проїзд автомобілів до автостанції. Проїзд транспорту здійснюватиметься за схемою:

З понедіка, 25 березня, усі міжнародні рейси розпочинатимуть рух з паркувальних місць біля залізничного вокзалу, неподалік зупинки громадського транспорту. Звідси також відправлятимуть автобуси, які прямуюють в Трускавець та Моршин. Там же ж буде облаштовано касу для придбання квитків. Зупинки інших автобусів, міжобласних та рейсів до Дрогобича і Шкло, перенесуть на Приміський вокзал. На цій локації квитки можна буде придбати в працівників автостанції, які будуть одягнені в жовті жилети.

З вівторка, 26 березня, з 8:00 до 22 травня 22:00 планують перекрити праву частину вулиці Чернівецької. На лівій частині вулиці організують реверсний рух. Проїзд транспорту здійснюватиметься за схемою:

Від сьогодні закривають в’їзд автомобілів до автостанції на площі Двірцевій, - СХЕМА ПРОЇЗДУ, фото-1

“Вся актуальна інформація про розклад руху автобусів, стан ремонту площі та діяльність автостанції буде на фейсбук-сторінці Автовокзал „Двірцевий“ та East West Eurolines. Туди можна буде надсилати побажання, відгуки і скарги. Таким чином ми намагаємося підняти якість обслуговування і налагоджуємо комунікацію із нашими пасажирами”, — зазначив прес-секретар автовокзалу “Двірцевий” Богдан Коваль.

 Читайте також: Вгадайте кандидата в Президенти України за обіцянками, - ТЕСТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...