• Головна
  • На Чорновола планують збудувати Центр розвитку та дозвілля дітей
16:01, 25 січня 2019 р.

На Чорновола планують збудувати Центр розвитку та дозвілля дітей

На проспекті Чорновола, 16А у Львові приватна компанія планує звести Центр розвитку дітей.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Містобудівні умови й обмеження на проектування об'єкта будівництва затвердив виконком Львівської міськради для ТзОВ "Девелопмент інвест груп".

Забудовник повенен отримати технічні умови на інженерне забезпечення дозвіллєвого дитячого центру, розробити проект будівництва та провести його експертизу, отримати документи в Існпекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові.

Нове будівництво розпочнуть на земельній ділянці, площею 0,38 га, з функціональним призначенням зона Г-3-1 (дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл).

Висота будівлі становитиме не більше 15 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 25,37 %. Особливості забудови також регламентує нещодавно прийнятий детальний план території у районі пр. Чорновола - вул. Замарстинівської.

За даними ЄДР, ТзОВ “Девелопмент інвест груп“ зареєстроване у Львові по вул. Я. Головацького, 23-В. Керівник компанії - Олександр Чернишов, бенефіціарні власники: львів'янин Роман Давимука, ТзОВ "Галілео Ессет Менеджмент" і АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Камет". Основний вид діяльності компанії - організація будівництва споруд та пов'язані з цим види робіт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...