• Головна
  • У Львові виступили за збереження історичної вілли на вул. Свєнціцького
14:07, 3 грудня 2017 р.

У Львові виступили за збереження історичної вілли на вул. Свєнціцького

2 грудня на сайті Єдиної системи місцевих петицій львів’янин Сергій Лєонов зареєстрував петицію з вимогою зберегти віллу 1896 року по вул. Свєнціцького, 16.

Будинок був споруджений за проектом відомого львівського архітектора Івана Долинського, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Свого часу тут мешкав цісарський радник і контролер Головної крайової каси Юзеф Обмінський, польський вчений Станіслав Лемпіцький.

“Цей будинок може бути пам'яткою архітектури та пам'яткою історії, але йому зовсім не повезло з власником, який більше 2х років знищує його (а винні бомжі з його слів), крім того він подав у суд, так як йому не погодили знесення цього будинку... А міська влада має великі плани на територію Софіївки, починаючи як не дивно з цього будинку й закінчуючи Стрийським парком (кому цікаво вивчайте Рішення № 1066 від ЛМР 17.11.2017)”, - написав автор петиції на своїй Фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, раніше львів’яни пікетували суд через віллу Ярославенка.

Читайте також:

Як провести вихідні з дитиною у Львові: ТОП-6 ідей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #вілла #будинок #Долинський #петиція #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,95
41,03
EUR
44,42
44,50
PLN
10,33
10,39
Оголошення
live comments feed...