• Головна
  • ТОП-6 речей, які варто зробити на День студента у Львові
16:04, 16 листопада 2017 р.

ТОП-6 речей, які варто зробити на День студента у Львові

17 листопада в Україні відзначають Міжнародний день студента. Напередодні події «032.ua» пропонує львівським спудеям 6 порад, що допоможуть якнайкраще підготуватись до свята.

Порада №1: добре виспатися

Хороший сон — запорука гарного настрою на весь день. Для цього наполегливо рекомендуємо відмовитися від вечірнього чи то нічного перегляду серіалу або фільму. Втім, якщо без цього ніяк, пропонуємо замінити домашній кіносеанс походом у кінотеатр вже опісля свята. Кінопрем’єри місяця, які показуватимуть у Львові, можна знайти ТУТ.

ТОП-6 речей, які варто зробити на День студента у Львові, фото-1

Порада №2: смачно попоїсти

Зробити це можна, приготувавши поживний та легкий сніданок самостійно. Проте, на всяк випадок, ми таки рекомендуємо список місць у Львові, де можна смачно поснідати. Знайти його можна ТУТ.

ТОП-6 речей, які варто зробити на День студента у Львові, фото-2

Порада №3: проїхатись громадським транспортом

Що може краще налаштувати на святковий та позитивний настрій, ніж поїздка у громадському транспорті Львова? Тим паче, що на кілька місяців у місті перекрили частину Личаківської, проїзд у маршрутках може здорожчати до 6-ти гривень уже у новому році, а на вихідних не курсуватимуть три трамвайних маршрути. Тому не відмовте собі у приємності проїхатись до університету на трамваї або маршрутці.

ТОП-6 речей, які варто зробити на День студента у Львові, фото-3, ФОТО: IMAGECDN1.LUXNET.UA

ФОТО: IMAGECDN1.LUXNET.UA

Порада №4: піти на пари

Заради урізноманітнення студентських буднів радимо відвідати хоча б одну лекцію. Пропонуємо перелік локацій, де це можна зробити: Національний університет «Львівська політехніка», Львівський національний університет імені Івана Франка, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Львівський державний університет внутрішніх справ або будь-який інший вищий навчальний заклад.

ТОП-6 речей, які варто зробити на День студента у Львові, фото-4

Порада №5: побувати у гуртожитку

Якщо ти студент, але жодного разу не бував у гуртожитку — зараз саме час це зробити. Зазвичай тут атмосферно і колоритно, тому хоч раз у житті завітати сюди треба. Тим паче, що на початку листопада у Міносвіти наголосили  — студентів мають впускати до гуртожитків цілодобово. 

Порада №6: визначатись із місцем святкування

У Львові до дня свята організовують одразу кілька вечірок. Серед них — «Міжнародний день студента» у Picasso (17-те листопада), «Паперове шоу» у Малевич (16-те листопада), «День студента» в Anturazh Club (17-те листопада). Святкувати разом кличуть і до Галереї лицарів (17-те листопада). Більше афіш шукайте ТУТ.

ТОП-6 речей, які варто зробити на День студента у Львові, фото-5

Читайте також на нашому сайті:

ТОП-5 місць, які варто відвідати дорогою зі Львова до Славська

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#День_студента #Львів #вечірки_до_Дня_студента #як_відзначити_День_студента
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...