14:15, 7 квітня 2012 р.
У Львові можна буде поїсти з «Великої тарілки»
20-22 квітня у Львові на подвір'ї палацу Потоцьких вперше відбудеться унікальний гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці».
Унікальність його полягатиме в тому, що задля його проведення об’єднаються представники гастрономічної галузі Львова, як місцеві виробники продуктів, так і ресторатори, повідомили організатори акції.
Розпочнеться фестиваль 20 квітня гала-вечерею, на якій за одним столом зберуться понад 300 осіб - представники гастрономічної галузі, готельєри, туристичні оператори, а також місцева влада, щоб у невимушеній атмосфері обговорити питання розвитку туристичної галузі Львова.
Впродовж 21-22 квітня фестиваль зможуть відвідати всі бажаючі, адже буде підготована насичена програма, зокрема відбуватиметься ярмарок-презентація страв львівської кухні, де можна буде посмакувати найсмачнішими стравами від львівських ресторанів.
Окрім того, впродовж фестивалю у ресторанах та кав’ярнях Львова, які братимуть участь у заході, проводитимуться майстер-класи, на яких можна буде навчитись готувати ці страви чи почути певні секрети майстерності від шеф-кухарів цих закладів.
Також в рамках фестивалю «Львів на тарілці» відбудеться «Український кавовий фестиваль», який об’єднає чотири національні чемпіонати, на яких буде визначено найкращих спеціалістів з приготування кави в Україні.
«Львів має стати гастрономічною столицею України, адже саме тут є унікальна кухня, яка поєднує як українські, так і польські, австрійські, вірменські, єврейські та інші страви. Тому цього року і започаткований такий фестиваль, який, я сподіваюсь, стане традиційним та щороку представлятиме все багатство львівської кухні.» - зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
17:54, Вчора
07:48, Вчора
17:54, Вчора
17:54, Вчора
07:49, Вчора
live comments feed...
Коментарі