Новини компаній
15:03, 26 квітня

Морські перевезення

Новини компаній

Доставка товарів з одної країни до іншої – це актуальне питання для багатьох видів бізнесу, а також для приватних осіб. Серед всіх варіантів морські перевезення займають особливе місце, маючи багато переваг. Головне при цьому обрати надійну компанію, яка буде гарантувати не тільки високу надійність та якість послуги, але й комфортні умови співпраці.

Чому морські перевезення мають великий попит?

  1. Перш за все, це відносно недорогий тип транспортування. Набагато дешевше, ніж автомобільним та авіаційним транспортом. Особливо, якщо потрібно доставити великий об’єм тих чи інших видів продукції. Економія пов’язана, перш за все, з тим, що на морському судні є можливість перевозити дуже багато контейнерів, і вартість перевезення одного контейнеру виходить дуже мала. Також експлуатаційні витрати на морське перевезення теж набагато менше, ніж на інші види транспорту.
  2. По-друге, морські перевезення є актуальними для перевезення сипучих або негабаритних товарів. Наприклад, можна загрузити контейнери з вуглем або з зерном. Можна перевезти кораблем великі частини для будь-яких механізмів. Другими словами, ви зможете легко доставити те, що іншими видами транспорту доставити або неможливо, або дуже складно.
  3. Також можна виділити в перевагах надійність та безпеку морського транспорту. Вірогідність того, що ваш товар буде якось пошкоджено в процесі перевезення, дуже мала. Морський транспорт є одним з самих безпечних у світі. Навіть при поганих погодних умовах судно зможе дойти до потрібного порту та доставити те, що вам потрібно.

Недоліки морського транспорту

Єдиний недолік – це час. Морський транспорт є найповільнішим у світі. Тому, можна з впевненістю сказати, що це оптимальний варіант, якщо вам потрібно доставити вантаж, та час не є основним пріоритетом. Якщо ви можете зачекати декілька тижнів (дивлячись, який маршрут, та яка відстань), то можете сміливо обирати саме морський варіант перевезення. Якщо ж вам потрібно отримати щось терміново, варто подумати про альтернативу.

Обирайте надійну компанію

Компанія «Гуд Логістик» працює на ринку морських та інших перевезень вже 10 років, і за цей час зарекомендувала себе тільки з позитивних сторін. Це партнер, який слідкує за своєю репутацією та добре знає свою справу. Компанія пропонує:

1.Економічно обґрунтовані морські маршрути.

2.Перевезення будь-яких видів продукції, які не заборонені законом.

3.Вигідні ціни – вони менші, ніж у багатьох схожих компаніях.

4.Професійні команди – всі, починаючи від менеджера та вантажника, і закінчуючи капітаном судна, мають великий досвід та знають свою справу.

5.Додаткові послуги: страхування вантажу, брокерські послуги тощо. Ви все зможете замовити «в одному вікні», і вам не потрібно буде їздити по різним офісам, щоб організувати перевезення вантажу «під ключ».

6.Детальні консультації – просто зв’яжиться з менеджером компанії і задайте всі свої питання.

7.Постійний розвиток та прагнення надавати найкращі послуги – компанія порадує кожного клієнта зручними та вигідними умовами співпраці.

Мультимодальні перевезення

Якщо вам потрібно доставити щось у міста, де немає морського сполучення, компанія «Гуд Логістик» пропонує мультимодальні перевезення – це доставка вантажу різними видами транспорту. Наприклад, можна поєднати морське перевезення з автомобільним чи залізничним.

Більше про географію послуг, а також про інші важливі моменти ви можете дізнатись на сайті goodlogistics.com.ua – це офіційна сторінка компанії в інтернеті, де знаходиться вся необхідна інформація.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...