Наші спецпроекти16
ВВійськторги
ООнлайн-школи англійської мови
ЗЗамовляти друк поліграфії - це легко з Вольф: Практичні поради
Дезінфекція Дератизація Дезінсекція для пабів, ресторанів, кафе, їдалень
Гостинний бізнес - паби, бари, ресторани та кафе.
Будь-які ознаки активності шкідників у вашому приміщенні, будь то паб, бар, кафе, ресторан, ресторан, що їде на винос, або будь-який інший тип гостинності, можуть серйозно загрожувати вашій діловій репутації, оскільки підприємства готельного бізнесу повинні забезпечити безпечне середовище для клієнтів, персоналу та будь-яких інших відвідувачів. . Такі шкідники, як миші, щури, мухи, таргани та птахи, становлять особливу загрозу стандартам гігієни в місцях приготування та зберігання харчових продуктів через ризик захворювання. Професійна служба боротьби зі шкідниками СТОП! Кукарача, може допомогти захистити ваші приміщення та запаси, гарантуючи, що ви й надалі доставлятимете високоякісну їжу та гостинність своїм клієнтам. Це також дозволить вам підтримувати найвищий рівень гігієни шкідників у всьому бізнесі, щоб залишатися сумісним з аудитом, допомагаючи захистити свій бізнес, бренд і репутацію.
Внутрішні ризики шкідників для підприємств гостинності
Багато шкідників можуть спричинити внутрішні проблеми під час приготування їжі та на комерційних кухнях. Підприємства гостинного бізнесу під час перевірки повинні довести, що вони мають належний контроль над шкідниками, щоб запобігти забрудненню їжі щурами, мишами, тарганами, мухами в місцях зберігання та приготування, а також перед будинком.
Таргани на кухні можуть розповсюджувати хвороботворні мікроорганізми, зокрема E.coli та Salmonella.
Літаючі комахи можуть мати доступ до кухні через відкриті вікна та двері. У зонах приготування їжі необхідний відповідний контроль над мухами як захист від мух і пов’язаних з ними ризиків зараження.
Мурахи , які потрапляють у місця приготування їжі, можуть призвести до зараження їжі та напоїв.
Активність мишей на кухні може поширювати хвороби та заражати продукти.
Зовнішні шкідники для підприємств гостинності
Гризуни в садових обідніх зонах і на внутрішніх двориках — не єдині шкідники, які можуть спричинити проблеми у зовнішніх приміщеннях, спричинити страх у клієнтів, відштовхнути бізнес і завдати шкоди вашій репутації.
Щури в пивних садах і на автостоянках можуть відганяти бізнес і завдати шкоди вашій репутації.
Садові мурахи можуть бути справжньою неприємністю для відвідувачів, які намагаються насолодитися їжею або напоями просто неба.
Птахи , які гніздяться або ночують у будівлях та навколо них, можуть призвести до утворення великої кількості посліду та детриту, що є ризиком для здоров’я. Міські голуби та чайки користуються залишками їжі з-за обіднього столу.
Оси та медичні мухи можуть призвести до зараження харчових продуктів і бути справжньою неприємністю для клієнтів.
Укуси мух , включаючи комарів і гедзів, можуть викликати сильне роздратування, відганяючи звичай.
Оцінка ризику на основі шкідників
Будь-яка діяльність шкідників у закладах гостинності може завдати шкоди вашій репутації, відлякати клієнтів і вплинути на ваш рейтинг гігієни та відповідність вимогам аудиту. Rentokil може надати професійну оцінку ризику на основі шкідників , щоб переглянути поточний стан вашої ділянки, а потім запропонувати вам індивідуальне рішення для боротьби зі шкідниками, що дозволить вам зосередитися на безпечному відкритті вашого бізнесу, допомагаючи захистити ваш бізнес, бренд і репутацію.
Поширені запитання про боротьбу зі шкідниками в готелі:
У рамках контракту з вами про боротьбу зі шкідниками ми надаємо дієві рекомендації щодо пом’якшення активності шкідників, допомагаючи знизити ризик зараження шкідниками ще до того, як вони відбудуться. Контракт також забезпечить вам нашу пильність, надаючи вам раннє попередження про потенційні проблеми зі шкідниками, тож невелику проблему можна буде швидко контролювати, перш ніж вона матиме шанс посилитися, заощаджуючи ваш час і гроші. Існують також законодавчі вимоги, яких повинні дотримуватися підприємства гостинності.
Як ви вирішуєте, яке лікування є найкращим для мого бізнесу?
Ми пропонуємо безкоштовні обстеження комерційних приміщень сертифікованими інспекторами, які мають досвід законодавства щодо гігієни та безпеки харчових продуктів. Вони оцінять ступінь активності шкідників і обговорять з вами найбільш ефективні індивідуальні обробки або рішення для боротьби, які підходять для вашого бізнесу, персоналу та клієнтів.
Ви назавжди позбудетеся моєї проблеми зі шкідниками?
Жодна компанія, що займається боротьбою зі шкідниками, не може гарантувати повне знищення шкідників, тим більше, що завжди існує ризик повторного зараження. Проте ми пропонуємо широкий спектр інноваційних методів для швидкого та ефективного контролю проблем зі шкідниками, якщо вони все-таки виникнуть. Крім того, під час регулярних візитів наших спеціалістів із боротьби зі шкідниками до ваших приміщень вони нададуть дієві рекомендації, які допоможуть мінімізувати ризики повторного зараження.
Чи можете ви бути стриманими у своїх послугах?
Ми завжди намагатимемося пристосувати наші візити до ваших приміщень відповідно до потреб вашого бізнесу, плануючи процедури та наступні візити відповідно до ваших клієнтів, персоналу та клієнтів. Наші геодезисти та техніки одягнені в уніформу, а наші фургони в лівреях, щоб уникнути будь-якої двозначності щодо причин нашого перебування на місці. За запитом ми можемо спробувати непомітно припаркувати наші транспортні засоби, але ми не можемо гарантувати це завжди.
Будь-які ознаки активності шкідників у вашому приміщенні, будь то паб, бар, кафе, ресторан, ресторан, що їде на винос, або будь-який інший тип гостинності, можуть серйозно загрожувати вашій діловій репутації, оскільки підприємства готельного бізнесу повинні забезпечити безпечне середовище для клієнтів, персоналу та будь-яких інших відвідувачів. . Такі шкідники, як миші, щури, мухи, таргани та птахи, становлять особливу загрозу стандартам гігієни в місцях приготування та зберігання харчових продуктів через ризик захворювання. Професійна служба боротьби зі шкідниками СТОП! Кукарача, може допомогти захистити ваші приміщення та запаси, гарантуючи, що ви й надалі доставлятимете високоякісну їжу та гостинність своїм клієнтам. Це також дозволить вам підтримувати найвищий рівень гігієни шкідників у всьому бізнесі, щоб залишатися сумісним з аудитом, допомагаючи захистити свій бізнес, бренд і репутацію.
Внутрішні ризики шкідників для підприємств гостинності
Багато шкідників можуть спричинити внутрішні проблеми під час приготування їжі та на комерційних кухнях. Підприємства гостинного бізнесу під час перевірки повинні довести, що вони мають належний контроль над шкідниками, щоб запобігти забрудненню їжі щурами, мишами, тарганами, мухами в місцях зберігання та приготування, а також перед будинком.
Таргани на кухні можуть розповсюджувати хвороботворні мікроорганізми, зокрема E.coli та Salmonella.
Літаючі комахи можуть мати доступ до кухні через відкриті вікна та двері. У зонах приготування їжі необхідний відповідний контроль над мухами як захист від мух і пов’язаних з ними ризиків зараження.
Мурахи , які потрапляють у місця приготування їжі, можуть призвести до зараження їжі та напоїв.
Активність мишей на кухні може поширювати хвороби та заражати продукти.
Зовнішні шкідники для підприємств гостинності
Гризуни в садових обідніх зонах і на внутрішніх двориках — не єдині шкідники, які можуть спричинити проблеми у зовнішніх приміщеннях, спричинити страх у клієнтів, відштовхнути бізнес і завдати шкоди вашій репутації.
Щури в пивних садах і на автостоянках можуть відганяти бізнес і завдати шкоди вашій репутації.
Садові мурахи можуть бути справжньою неприємністю для відвідувачів, які намагаються насолодитися їжею або напоями просто неба.
Птахи , які гніздяться або ночують у будівлях та навколо них, можуть призвести до утворення великої кількості посліду та детриту, що є ризиком для здоров’я. Міські голуби та чайки користуються залишками їжі з-за обіднього столу.
Оси та медичні мухи можуть призвести до зараження харчових продуктів і бути справжньою неприємністю для клієнтів.
Укуси мух , включаючи комарів і гедзів, можуть викликати сильне роздратування, відганяючи звичай.
Оцінка ризику на основі шкідників
Будь-яка діяльність шкідників у закладах гостинності може завдати шкоди вашій репутації, відлякати клієнтів і вплинути на ваш рейтинг гігієни та відповідність вимогам аудиту. Rentokil може надати професійну оцінку ризику на основі шкідників , щоб переглянути поточний стан вашої ділянки, а потім запропонувати вам індивідуальне рішення для боротьби зі шкідниками, що дозволить вам зосередитися на безпечному відкритті вашого бізнесу, допомагаючи захистити ваш бізнес, бренд і репутацію.
Поширені запитання про боротьбу зі шкідниками в готелі:
У рамках контракту з вами про боротьбу зі шкідниками ми надаємо дієві рекомендації щодо пом’якшення активності шкідників, допомагаючи знизити ризик зараження шкідниками ще до того, як вони відбудуться. Контракт також забезпечить вам нашу пильність, надаючи вам раннє попередження про потенційні проблеми зі шкідниками, тож невелику проблему можна буде швидко контролювати, перш ніж вона матиме шанс посилитися, заощаджуючи ваш час і гроші. Існують також законодавчі вимоги, яких повинні дотримуватися підприємства гостинності.
Як ви вирішуєте, яке лікування є найкращим для мого бізнесу?
Ми пропонуємо безкоштовні обстеження комерційних приміщень сертифікованими інспекторами, які мають досвід законодавства щодо гігієни та безпеки харчових продуктів. Вони оцінять ступінь активності шкідників і обговорять з вами найбільш ефективні індивідуальні обробки або рішення для боротьби, які підходять для вашого бізнесу, персоналу та клієнтів.
Ви назавжди позбудетеся моєї проблеми зі шкідниками?
Жодна компанія, що займається боротьбою зі шкідниками, не може гарантувати повне знищення шкідників, тим більше, що завжди існує ризик повторного зараження. Проте ми пропонуємо широкий спектр інноваційних методів для швидкого та ефективного контролю проблем зі шкідниками, якщо вони все-таки виникнуть. Крім того, під час регулярних візитів наших спеціалістів із боротьби зі шкідниками до ваших приміщень вони нададуть дієві рекомендації, які допоможуть мінімізувати ризики повторного зараження.
Чи можете ви бути стриманими у своїх послугах?
Ми завжди намагатимемося пристосувати наші візити до ваших приміщень відповідно до потреб вашого бізнесу, плануючи процедури та наступні візити відповідно до ваших клієнтів, персоналу та клієнтів. Наші геодезисти та техніки одягнені в уніформу, а наші фургони в лівреях, щоб уникнути будь-якої двозначності щодо причин нашого перебування на місці. За запитом ми можемо спробувати непомітно припаркувати наші транспортні засоби, але ми не можемо гарантувати це завжди.
Рубрики
15:10, 11 листопада, №331898
СТОП! КУКАРАЧА. ДЕЗІНФЕКЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ. ДЕРАТИЗАЦІЯ. ДЕЗІНСЕКЦІЯ. ФУМІГАЦІЯ. СИСТЕМА HACCP
Показати номер
Львів, Аральська, 21-офіс 2
+380(96)109-90-90
12
дуже добре
52 оцінок та відгуків
6907 переглядів в листопаді