• Головна
  • У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО)
Реклама
16:23, 2 жовтня 2014 р.

У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО)

Реклама

На площі Соборній, 14 відкрили новий торгово-офісний центр «РОКСОЛАНА», який має всі підстави стати найпривабливішим місцем у центрі міста. Адже тут можна знайти все: одяг, косметику, аксесуари, техніку, продукти на будь-який смак та гаманець.

Будівництво торгово-офісного центру “РОКСОЛАНА” тривало впродовж кількох років. Зараз, уже мало хто пам'ятає, але цей будинок почали зводити ще 8 років тому. Раніше тут були справжні руїни. Але зараз - восьмиповерхова будівля, яка стала окрасою архітектурного Львова та місцем, де кожен зможе зайти і придбати те, що йому потрібно.

« Ми підібрали наповнення так, щоб відвідувачі не витрачали багато часу, на пошук потрібних йому товарів. Коли людина приходитиме сюди, вона буде чітко знати, що тут зможе купити саме те, що їй потрібно, а не ходити дві-три години галереями і не мати з чого обирати. У нас представлені якісні речі відомих марок і ми цим дуже пишаємося», – розповіла керуючий менеджер торгового центру Роксолана Дубневич.

У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО), фото-1

І справді, у торгово-офісному центрі представлені такі марки, які у Львові було важко зустріти. Перш за все це - Versace Collection, Paul&Shark, Marc Cain, Armani, GF Ferre.

Кожен знає, що ореандарі дуже добре прораховують свою економіку, і якщо вони погодились відкривати свою локацію у Львові, і саме у цьому торговому центрі, то це означає що Львів має великі перспективи.

Роксолана Дубневич переконана, хоч ситуація в Україні залишається складною, потрібно дбати про економіку міста, адже Львів повинен зростати економічно.

“Львів розвивається дуже швидко і уже став окрасою України. Тому ми запрошуємо в цей торговий центр не тільки львів'ян, а й гостей міста. Можливо, зараз не найкраща ситуація в Україні, але нам треба боротись, щоб Львів зростав економічно”, - зазначила вона.

У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО), фото-2

Торгово-офісний центр “Роксолана” складається з восьми поверхів.

У підвальному приміщенні розташований наразі найбільший у центрі міста супермаркет площею понад 1 тис. кв. м. Його відкриття очікують уже незабаром.

Знайти та придбати брендові товари покупці можуть з першого по четвертий поверх. Там розташовано 80 торгових залів, бутіків, де представлені всесвітньовідомі бренди преміум класу, або вище середнього.

Але і це ще не все, чим дивує новий торгово-офісний центр “Роксолана”. Окрім шопінгу, тут можна працювати та відпочивати. Так, на п'ятому і шостому поверсі розташовані офісні приміщення. А на сьомому — восьмому - ресторан з терасою, який є однією із найвищих точок у Львові. Звідки відкривається чудова панорама усього міста.

Ресторатор Наталія Лукашева розповіла, що дивувати відвідувачів вони будуть не лише, захоплюючим краєвидом міста Лева, а й доступними цінами та смачною кухнею.

У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО), фото-3

Варто додати, що для зручності клієнтів, “Роксолана” подбала і про парковку. Біля торгового центру облаштують аж 25 паркомість.

У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО), фото-4

За словами Роксолани Дубневич, головна перевага торгово-офісного центру є його місце розташування та екслюзивні магазини.

“Він розташований у самому центрі Львова. Не заважаючи на це, у ньому є місце для паркування, і він на перетині торгових шляхів — вул. Івана Франка та площі Соборної. Тут дуже великий рух. В самому торгово-офісному центрі зібрані найкращі торгові марки, які можна було запросити до Львова. Ми дуже горді, що вперше такий торговий центр відкривається у Львові. Ніхто до нас, навіть не пробував мріяти такий торгово-офісний центр відкрити, пробувати працювати з такими орендарями. З ними дійсно інколи важко, Адже кожен орендар затвердужує свій дизайн закордоном, хто в Італії, а хто в Франції. Тому ми і відтерміновували це відкриття, яке ми планували влаштувати впродовж пів року. Сьогодні ж ми впевнено можемо сказати, що ми відкриваємось і чекаємо усіх покупців”, - зазначила Роксолана Дубневич.

У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО), фото-5

Урочисте відкриття торгово-офісного центру відбулось учора, 1 жовтня. Під час відкриття ТЦ «Роксолана» діяв благодійний фешн -маркет українських дизайнерів, де можна було придбати ексклюзивні  речі.  Виручені кошти підуть на допомогу української армії.

Як зазначив організатор Львівського показу мод Петро Нестеренко – Ланько: «Це не перша благодійна акція, яку організовують українські дизайнери. Вчора це була вже третя хвиля. Зауважу, що вчорашній фешн – маркет у ТЦ «Роксолана» зібрав значну суму. Ці кошти ми якнайшвидше передамо волонтерам Львова для закупівлі термобілизни і необхідних речей для військових з  АТО».

Зазначимо, двері торгово-офісного центру “Роксолана” відчиненні для мешканців та гостей міста щодня з 10 ранку до 22:00.

Приходьте і ви переконаєтесь, що “Роксолана” - найкращий торгово-офісний центр у Львові, де ви зможете знайти все.

У центрі Львова відкрили торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана» (ФОТО), фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,29
41,34
EUR
45,60
45,90
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...