• Головна
  • Chef-chef. Зерно істини: майстер-класи та дегустації для шефів, рестораторів та всіх, хто цікавиться гастрономією
Новини компаній
17:00, Сьогодні

Chef-chef. Зерно істини: майстер-класи та дегустації для шефів, рестораторів та всіх, хто цікавиться гастрономією

Новини компаній
Chef-chef. Зерно істини: майстер-класи та дегустації для шефів, рестораторів та всіх, хто цікавиться гастрономією, фото-1

11 березня у Львові (BANKHOTEL) відбудеться традиційна гастрономічна подія від HotelieroCHEF-CHEF Lviv by Creative Chefs Summit. CHEF-CHEF – це серія лекційно-демонстраційних майстер-класів для кухарів, рестораторів та гастроентузіастів, а також можливість продегустувати страви, презентовані на сцені шефами.

Тема цьогорічного заходу CHEF-CHEF: «Зерно істини: новий погляд на страви з борошна та круп». Все починається із зерна, борошна та хліба. Це точка відліку, з якої можна вирушити шляхом небачених гастрономічних експериментів. Пекарні «третьої хвилі» по аналогії з кав'ярнями пропонують новий погляд на випічку, швидко завойовують прихильників та є перспективними з погляду бізнес-моделі. Можна чаклувати над ферментованим тістом для піци. Можна зробити фокачу, а потім трендовий фокача-сендвіч, який стане зіркою меню. Можна зробити бао-бургери або тако. А можна подумати над потенціалом круп. Тривалий час зернові культури були серцем та ядром української кухні. Як ми можемо поглянути на них зараз? Як використати їхній гастрономічний потенціал, щоб створити страви з невисокою собівартістю, але неймовірним смаком? Тож, від пшона до гречки: «суперфуди» поруч, варто тільки придивитися, щоб відкрити нові можливості.

CHEF-CHEF традиційно об’єднує найкращих експертів та найцікавіших шеф-кухарів для обміну досвідом та розвитку української гастрономічної спільноти. Серед спікерів цьогорічної події:

  • Леране Хайбуллаєва (авторка гастрономічного проєкту cheburek.ua та власниця і авторка халяль-кафе «Кримський Дворик»). Тема виступу: «Від похідного хлібу до «райської їжі»: кримськотартарські страви з зерна та борошна»;
  • Ігор Лаврешин (готельєр, ресторатор, міжнародний консультант у галузі хлібовипікання, хлібний сомельє). Тема виступу: «Pilafbone: новий концепт випічки для закладів будь-якого формату. Всі тонкощі технології: від підбору інгредієнтів до заморожування та випікання»;
  • Інна Даценко (креаторка виробів з листкового тіста та хліба Bakehouse Garage). Тема виступу: «Чорноброві. Новий український хліб та небанальні страви з чорнозерної пшениці»;
  • Катерина Краус (бренд-кондитерка, пекарка, шеф-кондитерка). Тема виступу: «Від Азії до Скандинавії: як і де шукати натхнення для сучасної випічки»;
  • Наталія Головатська (ідеологиня, засновниця та співвласниця «Артизанська пекарня Mlyn»). Тема: «Унікальний хліб на основі власної живої закваски, з довготривалим процесом холодної ферментації»;
  • Дмитро Жуковець (Пекар; консультує та проводить майстер-класи по роботі з тістом). Тема: «Магія піци: як отримати різні страви, змінюючи лише один елемент»

Що чекає на учасників CHEF-CHEF Lviv?

  • практичні воркшопи від найцікавіших шеф-кухарів України: ми робимо акцент на техніках, рішеннях та практичних знаннях;
  • дегустації всіх страв, які будуть готувати та презентувати спікери;
  • нетворкінг серед представників індустрії та якісна база корисних контактів;
  • нова інформація, яка залишиться з вами – учасники події отримують доступ до всіх рецептів та лайфхаків від спікерів.

Чекаємо гастроспільноту на події, аби разом навчатися, надихатися і розвивати індустрію гостинності та гастрономічний потенціал України.

11.03.2025

Львів (BANKHOTEL)

* Компанія Hoteliero – організатор таких масштабних подій як Ukrainian Gastro Show, Creative Chefs Summit, Young Chefs, Salt: Restaurant Innovation Conference, Be Wine, Kyiv Whisky, Barometer International Bar Show, Ukrainian Hospitality Conference.

Інфо та квитки:

https://chefs-summit.com/lviv-2025/

+380 99 274 57 95

[email protected]

Соцмережі: https://www.instagram.com/creativechefssummit/

https://www.facebook.com/creativechefssummit

Акредитація медіа: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...