• Головна
  • Ще одну львівську лікарку затримали за підозрою в одержанні хабара від призовника
18:01, Сьогодні
Надійне джерело

Ще одну львівську лікарку затримали за підозрою в одержанні хабара від призовника

Ще одну львівську лікарку затримали за підозрою в одержанні хабара від призовника

Завідувачка відділенням однієї з львівських лікарень вимагала у військовозобов’язаного 600 доларів за внесення неправдивих відомостей у медичний висновок, що в подальшому, після проходження лікарсько-консультативної комісії, надавало йому можливість отримати групу інвалідності та статус «обмежено придатного» до проходження військової служби.

Про це повідомила поліція Львівщини.

Зазначається, що зловмисницю викрили слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області, співробітниками Департаменту військової  контррозвідки Служби безпеки України, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Правоохоронці затримали лікарку в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання нею другої частини неправомірної вигоди від призовника у сумі 300 доларів.

Їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили у підозрюваної медичну документацію, чорнові записи та інші речові докази її причетності до протиправної діяльності.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмисниці запобіжний захід. Також встановлюються інші учасники злочинної схеми.

Читайте також: Поліція затримала львів'янина, який за 8000 доларів пообіцяв сприяння у перетині кордону, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #лікарня #корупція #хабар
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...