• Головна
  • Легендарне сімейне шоу повертається: Творці проєкту «Вартові мрій» оголосили про концерти у Львові
Новини компаній
09:00, Сьогодні
Надійне джерело

Легендарне сімейне шоу повертається: Творці проєкту «Вартові мрій» оголосили про концерти у Львові

Новини компаній

Stage Show представляє новий сезон масштабного шоу «Вартові Мрій» — унікальної вистави для всієї родини, яка підкорила серця десятків тисяч глядачів. Цього року «Вартові Мрій» вирушають у всеукраїнський тур, щоб принести справжнє диво в кожен куточок нашої країни.

Тур легендарного сімейно-циркового завершується концертом у Львові 29-го жовтня.

Глядачі побачать захопливу історію про дівчину Алісу, яка разом з Котом — Вартовим Зірки — вирушає в неймовірну подорож фантастичними світами. Зможе Аліса врятувати чарівну Зірку від підступної Драконеси та зберегти мрії тисячі жителей?

«Вартові Мрій» — це не просто вистава, а справжнє видовище, яке поєднує в собі дивовижні танцювальні виступи, приголомшливу акробатику та інноваційні візуальні ефекти. На сцені виступлять талановиті танцюристи, циркові артисти, акробати та гімнасти, створюючи незабутнє шоу, яке захопить глядачів будь-якого віку.

Це чарівна історія про віру в себе, надію та силу добра, яка нагадає глядачам, що дива трапляються, якщо в них щиро вірити.

Режисером-постановником нового сезону став Андрій Віблий, а креативним продюсером — Тала Пристаєцька. Особливої магії шоу додає чарівний саундтрек, створений Світланою Тарабаровою та Мілошем Єлічем, клавішником і аранжувальником гурту «Океан Ельзи».

Не пропустіть можливість поринути у світ магії та пригод разом з «Вартовими Мрій»! Шукайте своє місто серед всеукраїнського туру. Купуйте квитки вже сьогодні, щоб отримати незабутні враження!

ТИЗЕР:watch

КВИТКИ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://concert.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...