• Головна
  • Як оплатити комунальні послуги у Львові: зручний алгоритм онлайн-розрахунків
Новини компаній
11:00, Сьогодні

Як оплатити комунальні послуги у Львові: зручний алгоритм онлайн-розрахунків

Новини компаній

Гори платіжок, довгі черги, необхідність зберігати паперові квитанції — все це давно в минулому. Сьогодні заплатити за спожиті комунальні послуги можна онлайн, не виходячи з дому. Для цього знадобиться ноутбук, смартфон або планшет з доступом у всесвітню мережу, а також банківська картка з необхідною сумою на балансі. Подробиці — в матеріалі.

Як оплатити комунальні послуги у Львові: зручний алгоритм онлайн-розрахунків, фото-1

Online-оплата комуналки у Львові: покроковий план дій

Існує кілька способів розрахуватися з постачальниками житлово-комунальних послуг. Переказати кошти за спожиті ресурси львів’яни можуть у поштових відділеннях або касах банківських установ. Проте все більше споживачів воліють розв’язувати буденні фінансові питання через інтернет. Один з найзручніших варіантів — оплачувати рахунки за газ, електроенергію та воду за допомогою Portmone. Ініціювати транзакцію можна в один клік, а конфіденційність даних клієнтів гарантована міжнародними стандартами безпеки. 

Платформа доступна цілодобово, тож оплату можна здійснювати в будь-який час доби навіть без авторизації на сайті. Проте зареєстровані користувачі мають більше переваг. Наприклад, можуть створювати в особистому профілі адреси та знаходити виставлені за ними електронні рахунки. Обмежень немає — додати до облікового запису можна адресу квартири, дачі та іншої житлової нерухомості.

Щоб оплатити комунальні послуги Львів, достатньо вибрати відповідний пункт у головному меню та зазначити регіон. Ви можете розрахуватися з однією компанією, обравши її у списку на сторінці, або ж оплатити послуги одразу декількох постачальників. У цьому разі дійте наступним чином:

  1. Введіть у блоці «Пошук рахунків за адресою» свій населений пункт, номер будинку і квартири.

  2. Натисніть кнопку «Знайти рахунки за адресою».

  3. Відмітьте галочками одну або декілька знайдених системою платіжок. Також ви можете вибрати інші компанії, що обслуговують вашу адресу, ввести дані особового рахунку і перейти до сплати.

  4. Натисніть кнопку «Зберегти та сплатити» (в цьому випадку варто авторизуватися на сайті) або «Сплатити без збереження».

  5. Ознайомтеся з виставленими рахунками, за потреби скоригуйте суму.

  6. Введіть дані банківської картки, з якої будуть зняті кошти, а також актуальну електронну адресу для отримання квитанції.

  7. Натисніть «Оплатити».

  8. Підтвердьте транзакцію — на ваш фінансовий номер буде відправлено SMS з одноразовим кодом, який потрібно ввести у відповідне поле.

Готово — гроші надійдуть на рахунки постачальників житлово-комунальних послуг через декілька хвилин після здійснення оплати. В окремих випадках на опрацювання операції може знадобитися до 3 робочих днів. Квитанції про оплату зберігаються в особистому кабінеті, звідки за потреби їх можна швидко вивантажити на комп’ютер або смартфон.  

Інші переваги Portmone 

Платформа пропонує безліч зручних функцій, які вже оцінили мільйони українців. Наприклад, орендодавці можуть ділитися з орендарями виставленими платіжками через месенджери та надсилати запити на переказ для отримання компенсації за витрачені на сплату рахунків гроші. Активувавши тарифний пакет «Місяць», споживачі можуть здійснювати оплату комунальних послуг у Львові без комісії. Додаткову вигоду отримують учасники програми Cashback на Portmone, котрі не лише можуть витрачати отримані бонуси для погашення комісії під час оплат, але і поповнювати ними рахунок мобільного та виводити на власну банківську картку.

Отже, якщо ви прагнете економити власний час, — обирайте Portmone. Платформа пропонує безліч можливостей та інструментів, що допомагають автоматизувати процес сплати щомісячних рахунків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...