• Головна
  • На зміну водій вийшов тверезим: у Львові оприлюднили результати службової перевірки щодо наїзду трамвая на жінку, - ВІДЕО
17:56, Сьогодні

На зміну водій вийшов тверезим: у Львові оприлюднили результати службової перевірки щодо наїзду трамвая на жінку, - ВІДЕО

На зміну водій вийшов тверезим: у Львові оприлюднили результати службової перевірки щодо наїзду трамвая на жінку, - ВІДЕО

У Львові проводять службове розслідування щодо водія трамвая, який вчора здійснив наїзд на жінку. Заразі потерпіла перебуває в реанімації лікарні св.Луки. Також встановлюють вину інших працівників підприємства.

Це під час брифінгу озвучив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Зокрема, встановлено, що  на момент виходу на зміну, о 14.00 год, водій був тверезий. Відтак, припускають, що алкоголь міг вживати під час своєї обідньої перерви, між 17.00 та 18.00 год.  ДТП власне сталося під час першого рейсу після його обідньої перерви.

«Щодо стану водія. Ми вивчили інформацію з камер відеоспостереження та матеріали  огляду із застосуванням алкотестера, який, відповідно до регламенту, водії проходять щодня перед початком своєї зміни. Встановлено, що станом на 14.00, на момент виходу на зміну, водій був тверезий. Він здійснив кілька рейсів та орієнтовно між 17.00 та 18.00 він мав обідню перерву. Тому, очевидно, що в стані алкогольного сп'яніння  він опинився під час обідньої перерви. На момент ДТП, це власне був перший рейс після завершення обідньої перерви.

Зазначу,  водій працює на підприємстві 3 роки. В червні він проходив щорічний обов’язковий  огляд в медичному закладі щодо наявності в організмі наркотичних речових. Тоді огляд показав, що наркотичних речовин він не вживав. Щодо вчорашнього випадку, то потрібно все-таки дочекатися результатів усіх експертиз і висновків правоохоронних органів, щоб зрозуміти, що було в цій конкретній ситуації», - розповів Олег Забарило.

Посадовець повідомив, що водія затримано та триває слідство. Водночас, за результатами внутрішнього службового розслідування, буде визначена вина й інших працівників комунального підприємства. «Відповідальність є і на керівнику маршруту, і на керівнику депо. Власне вони відповідають за те, щоб водій дотримувався всіх норм. Тому, за результатами службового розслідування та результатами слідства прийматимемо відповідні рішення щодо цих працівників. Щонайменше, будуть догани», - сказав Олег Забарило.

Він додав, що місто є на контакті з чоловіком потерпілої і готове надати будь-яку необхідну їм допомогу. «На щастя, дитина не постраждала. Але, попри позитивну динаміку,  жінка перебуває у важкому стані. У міській лікарні їй надають всю необхідну допомогу.  Ми на зв’язку з її чоловіком, паном Олександром. Тож якщо потрібна буде допомога зі сторони міста, ми готові долучатися», - зазначив Олег Забарило.

Нагадаємо, вчора,  23 жовтня, о 18:05 год на вул. Княгині Ольги на перехресті з вул. Бойчука, трамвай №3 здійснив зіткнення з жінкою, що переходила пішохідний перехід. Разом із потерпілою була дитина, її внук. Дитина не постраждала, а 44-річна жінка отримала тілесні ушкодження та перебуває в реанімації. Поліція встановила, що на момент ДТП водій перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Читайте також: У Львові жінка попала під трамвай, коли переходила з внуком колію по пішохідному переходу, - ФОТО





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ДТП #трамвай #жінка #перевірка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...