• Головна
  • У Брюховичах безкоштовно вакцинуватимуть домашніх тварин від сказу: як зареєструватись
15:03, Сьогодні
Надійне джерело

У Брюховичах безкоштовно вакцинуватимуть домашніх тварин від сказу: як зареєструватись

У Брюховичах безкоштовно вакцинуватимуть домашніх тварин від сказу: як зареєструватись

Вакцинація котів та собак від сказу відбудеться у Брюховичах у вівторок, 29 жовтня. Процедура є безкоштовною. Охочих щепити тварин запрошують реєструватись.

Львівська міська рада спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області продовжують безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців від сказу на території Львівської міської територіальної громади.

«В Лисиничах та Підбірцях, де ми раніше проводили акції, мешканці активно приводили своїх домашніх улюбленців на вакцинацію. Загалом вже вдалось провакцинувати більше 60 тварин, тому, ми вважаємо, акцію доволі успішною. Просимо власників приходити на щеплення і не нехтувати власним здоров’ям та здоров’ям ваших улюбленців», – зазначила Ірина Круглова, начальниця управління адміністрування та розвитку громад Львівської міської ради.

Мешканців запрошують приводити своїх домашніх улюбленців на безкоштовну вакцинацію, яка відбудеться у Брюховичах, по вул. Івасюка, 2 (біля народного дому), 29 жовтня з 15:00 до 17:00 год.

Акція відбудеться  у спеціально обладнаних пересувних медичних пунктах з дотриманням вимог техніки безпеки. Використовуватимуть вакцину «Rabistar rеd».

Охочим провакцинувати тварину рекомендують заповнити заявку за посиланням.

Для проведення вакцинації прохання мати при собі документи для підтвердження особи (паспорт, онлайн додаток "Дія", водійські права тощо).

Читайте також: На території Львівської громади розповсюдили 1400 доз вакцин від сказу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Брюховичи #тварини #вакцінація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...