• Головна
  • У мене в Німеччині народилася трійня: на Львівщині чоловік намагався перетнути кордон із підробленими свідоцтвами про народження дітей
12:56, Сьогодні
Надійне джерело

У мене в Німеччині народилася трійня: на Львівщині чоловік намагався перетнути кордон із підробленими свідоцтвами про народження дітей

У мене в Німеччині народилася трійня: на Львівщині чоловік намагався перетнути кордон із підробленими свідоцтвами про народження дітей

У пункті пропуску «Шегині» 26-річний уродженець Вінниччини намагався перетнути кордон з трьома свідоцтвами про народження дітей, що нібито зареєстрували у Німеччині.

Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби. 

Прикордонникам чоловік розповів, що у Німеччині у нього народилась трійня, проте наразі вони перебувають в інкубаторах через стан здоров’я. 

"Спочатку чоловік розповів, що мама дітей перебуває за кордоном, разом з дітьми. Коли ж його запитали, як вийшло так, що жінка по базі даних перебуває в Україні, то розповів, що через післяпологову депресію вона повернулась в Україну", – вказали правоохоронці. 

Згодом прикордонники з’ясували, що у першій половині липня жінка дійсно перетинала кордон на виїзд з України та за кілька днів знову повернулась назад. Водночас чоловік, який намагався виїхати до Польщі, відмовився відповідати на будь-які питання. 

Відтак на вказаних свідоцтвах виявили печатки, які були нанесені струменевим друком. Саме це і назвали ознаками підробки. 

Прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак можливого кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Наразі чоловіка передали співробітникам Нацполіції.

Читайте також: За 15 тисяч доларів обіцяв перевести через державний кордон військовозобов’язаного: на Львівщини затримали керівника благодійного фонду, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #прикордонники #ухилянт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...