• Головна
  • Львівʼян запрошують на безкоштовні обстеження до мамолога
09:30, Вчора
Надійне джерело

Львівʼян запрошують на безкоштовні обстеження до мамолога

Львівʼян запрошують на безкоштовні обстеження до мамолога

До Всесвітнього та Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози, мешканців запрошують на безкоштовні обстеження та консультацію мамолога у лікарні святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова.

Акція триває до 21 жовтня. Щоб взяти участь, не потрібне електронне скерування. Достатньо просто зареєструватися за посиланням

Дедлайн реєстрації – до 21 жовтня. Кожному пацієнту, який зареєструється, адміністратори зателефонують упродовж 22-23 жовтня та призначать дату і час огляду.

Рак молочної залози – це найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок у світі. Але зрідка хворіють на цю недугу також і чоловіки. 

В Україні у більшості випадків пацієнти надто пізно звертаються за допомогою, тому ефективність лікування раку молочної залози – знижується. Але при своєчасному виявленні захворювання, на ранніх етапах, 95% пацієнтів одужує.

У межах акції «Разом проти раку» спеціалісти Блоку патологій молочної залози Центру хірургії та онкохірургії лікарні святого Пантелеймона оглянуть пацієнтів та, залежно від їхнього віку, проведуть УЗД-діагностику або мамографію. А за потреби – виконають також і обстеження методом КТ або МРТ.

 Читайте також: На Львівщині перебуває на обліку понад 11 тисяч хворих на рак грудної залози

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#обстеження_львів #обстеження_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...