• Головна
  • У Стрию відкрили офіс «Зроблено в Україні» для підтримки малого та макробізнесу, - ФОТО
11:26, Сьогодні
Надійне джерело

У Стрию відкрили офіс «Зроблено в Україні» для підтримки малого та макробізнесу, - ФОТО

У Стрию відкрили офіс «Зроблено в Україні» для підтримки малого та макробізнесу, - ФОТО

У приміщенні Стрийської філії Львівського обласного центру зайнятості розпочав роботу офіс «Зроблено в Україні», метою створення якого є підтримка малого та макробізнесу.

Про це розповіли у Львівській ОВА.

Зазначається, що консультанти в офісі «Зроблено в Україні» допомагатимуть представникам бізнесу писати бізнес-плани, оформлювати документи для участі в грантових програмах у межах урядового проєкту «єРобота». Крім того, тут консультуватимуть щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.

Учасник Революції Гідності та АТО Василь Здирко у 2016 році після повернення додому розпочав свій шлях в індустрії друку на одязі, створивши компанію GRIM PRINT у Стрию. Тоді починав із друку на футболках, зараз є власником успішного бізнесу з брендування корпоративного одягу. Як зазначив ветеран, розвинути справу йому вдалося завдяки державним грантам. Наприклад, за допомогою останнього гранту вдалося придбати спеціальний принтер із технологією друку DFT. Важливо, що Василь не тільки розвиває свій бізнес, а й спонукає побратимів, які повертаються з війни, подаватися на гранти та започатковувати власну справу.

Всеукраїнську платформу «Зроблено в Україні» започаткували в лютому цього року за ініціативи Президента України для підтримки українського бізнесу. Мета платформи – сприяння розвитку вітчизняного виробництва та посилення економічної самодостатності України.

Читайте також: У Львові створять мережу профільних та академічних ліцеїв, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #Стрий #Центр зайнятості #Зроблено в Україні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...