• Головна
  • Прикордонники Львівського загону розпочали новий етап набору кандидатів на контрактну службу
14:58, Сьогодні

Прикордонники Львівського загону розпочали новий етап набору кандидатів на контрактну службу

Прикордонники Львівського загону розпочали новий етап набору кандидатів на контрактну службу

Сьогодні, 17 жовтня, під час брифінгу підполковник, начальник відділу комплектування 7 прикордонного Карпатського загону Сергій Степанов розповів про новий етап набору кандидатів на контрактну службу.

Ця ініціатива спрямована на доукомплектування прикордонних підрозділів, які забезпечують безпеку державного кордону України у Львівській області, повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«Державна прикордонна служба України цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою. Тож запрошуємо на службу громадян віком від 18 до 60 років. Щоб подати заявку на контрактну службу, необхідно звернутися до відділу комплектування, що знаходиться у місті Львів за адресою: вул. Личаківська, 74. Або за телефоном: 067 292 5119.

Під час першої співбесіди кандидати зможуть дізнатися про можливі посади та обрати напрямок служби відповідно до своїх навичок та досвіду. Для реєстрації на співбесіду потрібно мати з собою паспорт, документи про освіту та військово-обліковий документ», – зазначив Сергій Степанов.

Після підписання першого контракту військовослужбовці проведуть перші шість місяців у підрозділах, розташованих на території Львівської області, тобто за місцем підписання контракту. Це дозволить новобранцям поступово адаптуватися до військової служби, здобути необхідні навички та підвищити кваліфікацію. 

Кандидати мають можливість проходити навчання у спеціалізованих центрах підготовки, де навчають водіїв, кухарів та інших спеціалістів. Навчання кандидатів на військову службу за контрактом розпочинається з 10-денного курсу підготовки. Воно передбачає опанування основ військової справи, проходження бойової підготовки, стрільб та інших заходів. Наприклад, якщо кандидат призначений на посаду кінолога, його скеровують  до кінологічного навчального центру, де він проходить підготовку, отримує сертифікат та службову собаку, і виконує завдання за посадою. Для тих, хто вже має військовий досвід, процес підготовки буде скороченим.

Військовослужбовці також можуть продовжити своє навчання у вищих військових навчальних закладах і отримати офіцерське звання. Національна академія державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького – це єдиний профільний вищий навчальний заклад, що готує офіцерів-прикордонників.

«При підписанні першого контракту кандидат отримує матеріальну допомогу. Її розмір залежить від військового звання. Для сержантського складу це понад 23 тисячі гривень, для офіцерського складу – майже 29 тисяч гривень. 

Крім того, передбачені додаткові виплати на оздоровлення, а також соціальний пакет відповідно до чинного законодавства. Військовослужбовці, які братимуть участь у виконанні бойових завдань, можуть отримати статус учасника бойових дій із додатковими пільгами», – розповів начальник відділу комплектування 7 прикордонного Карпатського загону.

Для отримання додаткової інформації або запису на співбесіду, звертайтеся до відділу комплектування 7-го прикордонного Карпатського загону за телефоном: 067 292 51 19. 

Читайте також: На Львівщині прикордонники викрили фіктивне подружжя

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #прикордонники #набір
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...