• Головна
  • У Львові на Сихові облаштують парк у пам’ять про полеглих Героїв
13:21, Сьогодні

У Львові на Сихові облаштують парк у пам’ять про полеглих Героїв

У Львові на Сихові облаштують парк у пам’ять про полеглих Героїв

На сесії Львівської міської ради сьогодні, 17 жовтня, погодили облаштування парку пам’яті в межах території обмеженої вул. Луганською, вул. Бережанською, проспекту Святого Івана Павла ІІ та вул. Стрийською. Рішення підтримали 40 депутатів.

На звернення організації «Родин полеглих Героїв Львівщини» розпорядженням міського голови утворено робочу групу щодо створення Парку у пам’ять про полеглих Героїв російсько-української війни, повідомляє пресслужба ЛМР.

«Спільно з депутатами напрацювали проєкт ухвали, де визначили межі парку в межах вулиць Стрийської та Івана Павла ІІ. Робоча група буде працювати і перед нами ще стоїть багато завдань. Згодом ми вийдемо на гарне рішення, яке буде на майбутнє, на століття великою рекреаційною зоною в пам’ять про наших Героїв», – розповів Євген Бойко, керуючий справами виконавчого комітету Львівської міської ради.

Робоча група щодо створення парку спільно з профільними підрозділами Львівської міської ради та іншими зацікавленими особами визначить розташування, площу, межі земельної ділянки для створення парку та його назву.

Читайте також: Зеленський нагородив орденами двох загиблих захисників з Львівщини




Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Сихів #ПаркГероїв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...