• Головна
  • Протягом двох днів у Львові через ремонт трамвайної колії рух може бути ускладнений
16:09, Сьогодні
Надійне джерело

Протягом двох днів у Львові через ремонт трамвайної колії рух може бути ускладнений

Протягом двох днів у Львові через ремонт трамвайної колії рух може бути ускладнений

У ніч з 16 на 17 жовтня на вул. Франка, 71 у напрямі від центру міста проводитимуть заміну стрілочного переводу трамвайної колії. Однак деякі підготовчі роботи почнуться вже сьогодні ввечері.

Про те, що в цій локації рух може бути ускладнений, попереджає Львівська міськрада з посиланням на інформацію ЛКП «Львівелектротранс».

Зазначається, щоб створювати незручностей для водіїв і пасажирів, роботи виконуватимуть вночі з середи на четвер – з 16 на 17 жовтня. Проте вже звечора 15 жовтня та вдень 16 жовтня там проводитимуть підготовчі роботи, а в четвер – замощуватимуть простір між коліями. Відтак, в середу-четвер частина смуги буде непроїзною для автотранспорту. Тому в ці дні автомобілістів просять бути уважними на цьому перехресті та, за можливості, обирати альтернативні маршрути.

В управлінні транспорту ЛМР зауважили, що на рух трамваїв це суттєво не вплине. Електротранспорт курсуватиме за звичними маршрутами. Автотранспорт теж не змінюватиме схеми руху. Однак, слід розуміти, що частина смуги на цій локації у середу та четвер буде непроїзною.

«Просимо водіїв приватних авто два дні, у середу та в четвер, за можливості, оминати цю ділянку. Проте, якщо такої змоги нема, то слід обирати максимально безпечну швидкість. Адже підготовчі роботи передбачають розбирання бруківки, відтак необережні маневри можуть призвести до небажаних наслідків» - зазначили у Львівелектротрансі.

Пасажирам електротранспорту нагадують: при плануванні поїздок слід користуватись розкладами руху та онлайн-відстеженням, які доступні на офіційному сайті ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: У Львові укріплять аварійну набережну Левандівського озера

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #трамвай #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...